509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 7 Haziran 2022 #1 1. Bende bedrock var Java gelecek mi? (ya da tam tersi Java var bedrock gelecek mi?) Bugünden itibaren 2-3 gün içinde gelecek. 2. Şu an bedrock alsam Java gelir mi? Hayır artık iki sürüm birlikte satılıyor ikisini alabilirsiniz. 3. Sadece PC için mi geçerli? Evet sadece PC için geçerli. 4. İkisini de daha önce almıştım bana bir hediye gelecek mi? Güncel olarak açıklanan bir şey yok o yüzden büyük ihtimalle hayır. Son düzenleme: 7 Haziran 2022
1. Bende bedrock var Java gelecek mi? (ya da tam tersi Java var bedrock gelecek mi?) Bugünden itibaren 2-3 gün içinde gelecek. 2. Şu an bedrock alsam Java gelir mi? Hayır artık iki sürüm birlikte satılıyor ikisini alabilirsiniz. 3. Sadece PC için mi geçerli? Evet sadece PC için geçerli. 4. İkisini de daha önce almıştım bana bir hediye gelecek mi? Güncel olarak açıklanan bir şey yok o yüzden büyük ihtimalle hayır.
Eskiden İzlediğimiz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 293 Makaleler 1 Çözümler 1 7 Haziran 2022 #2 Minecraft personeli.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 7 Haziran 2022 #3 Eskiden İzlediğimiz dedi: Minecraft personeli. Genişletmek için tıkla... Ne alakası var?
TBTURK Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2019 Mesajlar 2.247 Çözümler 6 Yer Konya 7 Haziran 2022 #4 Keşke bu konuyu başlarda açsaydınız hocam. Çok fazla kişi aynı soruyu soruyordu ki hâlâ sormaya devam ediyorlar. Elinize sağlık.
Keşke bu konuyu başlarda açsaydınız hocam. Çok fazla kişi aynı soruyu soruyordu ki hâlâ sormaya devam ediyorlar. Elinize sağlık.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 7 Haziran 2022 #5 Arkadaşlar yeni bir güncelleme var iki sürümü olana bir hediye vereceklerini planlıyorlarmış. 509401 dedi: Arkadaşlar yeni bir güncelleme var iki sürümü olana bir hediye vereceklerini planlıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Konu 'Minecraft iki sürümünü alanlara verilecek ödül netleşti' Minecraft iki sürümünü alanlara verilecek ödül netleşti Son düzenleme: 30 Ağustos 2022
Arkadaşlar yeni bir güncelleme var iki sürümü olana bir hediye vereceklerini planlıyorlarmış. 509401 dedi: Arkadaşlar yeni bir güncelleme var iki sürümü olana bir hediye vereceklerini planlıyorlarmış. Genişletmek için tıkla... Konu 'Minecraft iki sürümünü alanlara verilecek ödül netleşti' Minecraft iki sürümünü alanlara verilecek ödül netleşti