Minecraft her şeyi değişen hesap alınır mı?

Çalıntı hesap bunlar hocam 2 gün sonra ban yer veya şifre değişir.

Hayır değil, olsa da size geçiyor hesap. Elmas hesap gibi daha ucuz hesaplarda 3 4 aya gittiği doğru. Ama her şeyi değişende öyle bir şey yok.

Çalıntı hesap bunlar hocam 2 gün sonra ban yer veya şifre değişir.
Kanka kafandan sallama bilmiyorsan. 4 yil once 15 tlye aldigim (muhtemel calinti) hesap hala duruyor ve rus sitesinden almistim. Her seyi bana ait. Ayrica her seyi degisen demek calinmasi imkansiz demek.

Hayır değil, olsa da size geçiyor hesap. Elmas hesap gibi daha ucuz hesaplarda 3 4 aya gittiği doğru. Ama her şeyi değişende öyle bir şey yok.

Size güvenerek alıyorum hocam o zaman zaten çok pahalı bir şey değil sadece sormak istedim.

Kanka kafandan sallama bilmiyorsan. 4 yil once 15 TL'ye aldigim (muhtemel calinti) hesap hala duruyor ve Rus sitesinden almistim. Her seyi bana ait. Ayrica her seyi degisen demek calinmasi imkansiz demek.

Ban yeme ihtimali var gidip orijinal alsın kafası rahat olur.

Ben yaklaşık 1 ay önce 2 aylık premium hesap aldım. Satın aldığım kişi benden yeni bir Microsoft hesabı açıp bölgeyi Singapur yapıp bilgilerini ona göndermemi istemişti. Girdikten sonra büyük ihtimal aktivasyon kodu kullandı ve Xbox Gamepass geldi. Hypixel vs. giriliyordu yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…