Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #11 cankrbs dedi: Ban yeme ihtimali var gidip orijinal alsın kafası rahat olur. Genişletmek için tıkla... 200TL vermek istemedim hocam zaten çok oynayacağımı düşünmüyorum 10TL'ye değer bence.
cankrbs dedi: Ban yeme ihtimali var gidip orijinal alsın kafası rahat olur. Genişletmek için tıkla... 200TL vermek istemedim hocam zaten çok oynayacağımı düşünmüyorum 10TL'ye değer bence.
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Ocak 2023 #12 cankrbs dedi: Ban yeme ihtimali var gidip orijinal alsın kafası rahat olur. Genişletmek için tıkla... Zaten suan satilan premiumlar alinmaz cogu xbox gamepass satiyor.
cankrbs dedi: Ban yeme ihtimali var gidip orijinal alsın kafası rahat olur. Genişletmek için tıkla... Zaten suan satilan premiumlar alinmaz cogu xbox gamepass satiyor.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.057 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Ocak 2023 #13 Revengest dedi: Size güvenerek alıyorum hocam o zaman zaten çok pahalı bir şey değil sadece sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İtem satış üzerinden satıcının güvenilirliğini bilemem, uczpre gibi siteler öneririm alırsanız.
Revengest dedi: Size güvenerek alıyorum hocam o zaman zaten çok pahalı bir şey değil sadece sormak istedim. Genişletmek için tıkla... İtem satış üzerinden satıcının güvenilirliğini bilemem, uczpre gibi siteler öneririm alırsanız.
5 563575 Decapat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 662 Makaleler 1 Çözümler 9 30 Ocak 2023 #14 Sakin alma bunu adamlar gamepass satiyor ve her seyi degisen dedigi de hesap senin adina oluyor evet ama gamepass bittigi an oynayamiyorsun.
Sakin alma bunu adamlar gamepass satiyor ve her seyi degisen dedigi de hesap senin adina oluyor evet ama gamepass bittigi an oynayamiyorsun.
Revengest Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 820 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #15 Satıcıya mesaj attım GamePass mi değil mi diye bu konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi ve hesapların Max 1 2 ay dayanır falan dedi titan launchermı kursam acaba ne dersiniz?
Satıcıya mesaj attım GamePass mi değil mi diye bu konu hakkında bilgisi olmadığını söyledi ve hesapların Max 1 2 ay dayanır falan dedi titan launchermı kursam acaba ne dersiniz?