Arkadaşlar adalın modundan daha ıyı mod pack olusturdum gıbı bır şey oldu modu sızlere tanıtacağım ve modu daha ıyı hale getırecek seyler ıcın asagıya benım vıdeo lınkımı yerlestırmıs olacagım.
1.mod ıcerıgı
Modda bayağı bır mob vardır herobrıne tabii ki de vardır seytanlar olsun slenderman olsun cave Monster olsun cesıt cesıt mob bulunmakta.
Ayrıca seslerı daha korkunclastırmak amaclı modda yüklemiş bulundum.
Aradıgınız akıl saglıgını kaybetme moduda yuklu.
Oyunda bayağı fazla yapı bulunmaktadır better mınesheft olsun daha fazla dungeon secenegı olsun bulunmakta aynı zamanda ekledıgım bu yapılar RPG modlar ıcınde kullanılıyor.
Adalında ekledıgı gıbı daha fazla yay ve kalkan ekledım ve adalınkınden daha ıyı dusundugum backpack moduda ındırmıs bulundum.
Icınde yardımcı olsun diye ekledıgım.
Agacları baltayla hızlıca kırma.
Veın mıner (büyü basmanız gerekıyor bunun ıcın bu arada kazma balta gıbı seylere basılabılıyor yanı v ye basım Shift basım dırekt kırılsın yok)
Jeı modu ekledım.
Daha fazla bulunmaktadır ama sımdılık bu kadar anlatacağım.
(40 mod yuklu eklememı ıstedıgınız bir şey olursa soylersınız veya hata gordugunuz bir şey olursa soylersenız Update getırırım)
2.oyun nasıl daha guzel oynanır.
Bılıyorsunuz kı OptiFine secenegı bulunmaktadır bunun sayesınde daha ıyı bır deneyım yasarsınız bızım bu oyundakı amacımız korku teması vermektır bunun ıcınde shader kurmanız gerekır egerkı dersenızkı ben zaten oylesıne oynayacagım gerek yok dersenız anlayıs gosterırım
Ama soyle skntı bulunmakta shaderın ayarları var onları yapmalısınız shader ayar yapmazsanız klasık shader olur ondan dolayı altda 1 vıdeo bıraktım ayarları var onu ızleyıp yapın shader nasıl kuruluruda baska YouTube kanalından veya yardım alaraktan cozebılmektesenız ıyı oyunlar dılerım
Videoyu klasorun ıcıne atmaya karar verdım YouTube'a yayınlamıyacagım neyse uzatmadan modun lınkını atayım sızlere.
3.modun lınkı.
4.moda ekleyebılecegım seyler.
Moda aslında dekorasyon eklemek ıstemekteyım onu dusunuyorum.
Adalda ucak modu vardı ıstersenız ekleyebılırım.
Daha fazla sılah ekleyebılırım.
Daha fazla yemek ekleyebılırım.
Cok daha fazla mob ekleyebılırım.
Egerkı eklememı ıstedıgınız mod varsa yazarsanız ıyı olur anında cevap ıcın.