Minecraft hesabı nereden alınabilir?

AstoRLana

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Öncelikle Minecraft preimum hesap almak istiyorum fakat orijinal 200 TL civarında olan hesaplardan değil, Gold hesap dediğimiz premium hesaplardan almak istiyorum. Güvenilir bildiğiniz veya önerebileceğiniz siteler varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Öncelikle Minecraft preimum hesap almak istiyorum fakat orijinal 200 TL civarında olan hesaplardan değil, Gold hesap dediğimiz premium hesaplardan almak istiyorum. Güvenilir bildiğiniz veya önerebileceğiniz siteler varsa yardımcı olur musunuz? Teşekkürler şimdiden.

Hocam onlar 1 ay anca dayanıyor gidip 200 TL'yi verin kurtulun bence ya da her zamanki yöntemlerinizle oynayın

Gold Diamond vs gibi siteler hiç güvenli değil hocam hem de biraz saçma verdikleri hesap çalınmış bırakılmış veya sunuculardan banlanmış hesap oluyor orijinali almak daha mantıklı yaşamış birisi olarak söylüyorum orijinal pahalı olsa da bir ömürlük.

Hocam merhaba internette bedava birçok Minecraft Launcher'i bulabilirsiniz oynayabilirsiniz ben demir hesap aldım 10TL ydi o zmnlar şu an kaç bilmiyorum 2 3 gün sonra gitti yani zaten yakında bedava yapcakları hakkında bir haber gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum 29 Temmuz'du galiba ya da 27.

Hocam merhaba internette bedava birçok Minecraft Launcher'i bulabilirsiniz oynayabilirsiniz ben demir hesap aldım 10TL ydi o zmnlar şu an kaç bilmiyorum 2 3 gün sonra gitti yani zaten yakında bedava yapcakları hakkında bir haber gördüm ama ne kadar doğru bilmiyorum 29 Temmuz'du galiba ya da 27.
Hocam sanmıyorum Minecraft zaten korsan olarak izin veriliyor oyunu orjinali tamamen bedava yapmaları saçmalık olur bedava olmak yerine tam tersi zam bile gelebilir.

Hocam onlar 1 ay anca dayanıyor gidip 200 TL'yi verin kurtulun bence ya da her zamanki yöntemlerinizle oynayın.

Tamamdır hocam teşekkürler.

Gold diamond vs gibi siteler hiç güvenli değil hocam hem de biraz saçma verdikleri hesap çalınmış bırakılmış veya sunuculardan banlanmış hesap oluyor orijinali almak daha mantıklı yaşamış birisi olarak söylüyorum orijinal pahalı olsa da bir ömürlük.

Bende öyle düşündüm yine de bilgi almak istedim teşekkürler.

Teşekkürler bilgi için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı