Minecraft hesabım bir anda yok oldu

İşletim sistemi
Android

Exupery

Centipat
Bundan 5-6 sene önce Premium hesap almıştım orijinal olandan 60 TL idi o zamanlar. Her şeyi vardı güvenlik sorusuna kadar kısaca orijinaldi yani. Bundan 2 veya 3 sene önce hesap daha gitmemişken ben OptiFine üzerinden pelerinimi değiştirmek istedim ve bu işlemi üst üste 3 kez falan gerçekleştirdim beğenmediğim için ve değiştirip oyuna girmeye çalışınca şifre yanlış dedi. Şifreyi değiştirdim ve oyuna girdi, her pelerin değişikliğinde hesap gidiyordu. En sonunda değiştirdiğimde hesap tamamen gitti. Şifre değiştirmek istedim, e-postama hiçbir şey gelmiyordu. Tekrar dün denedik nafile sanki hesap buga girdi ve çıkamadı gibi bir olay var. Yardımcı olabilecek var ise çok sevinirim.(hesap gideli 3-4 sene oldu)

Son düzenleyen: Moderatör:
Orijinal OptiFine sitesinden yaptığınıza emin misiniz? 5-6 sene önce aldığımda 60TL idi diyorsunuz ama platform olarak Android seçilmiş. Androidde hiçbir zaman bu kadar pahalı olmadı ve OptiFine yoktu. Java üzerinden giriş yapmayı deneyin. E-Postanıza şifre değiştirme talebi gönderin. Eğer hiç olmazsa da geçmiş olsun. Zaten 3-4 sene önce giden hesaptan çok bir şey beklenmez.

Orijinal OptiFine sitesinden yaptığınıza emin misiniz? 5-6 sene önce aldığımda 60TL idi diyorsunuz ama platform olarak Android seçilmiş. Android'de hiçbir zaman bu kadar pahalı olmadı ve OptiFine yoktu. Java üzerinden giriş yapmayı deneyin. E-Postanıza şifre değiştirme talebi gönderin. Eğer hiç olmazsa da geçmiş olsun. Zaten 3-4 sene önce giden hesaptan çok bir şey beklenmez.

1644924754955.png

Öncelikle sorunun için Mojang desteğine ulaş, biz burada bir şey yapamayız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 1305735

Öncelikle sorunun için Mojang desteğine ulaş, biz burada bir şey yapamayız.
Ben başkasına laf atmak yerine arkadaşa yardımcı oluyorum. Sorunda aktardığı bilgiler birbiriyle uyumsuz, tekrar denerse belki bir etkisi olur. Hesap çalındıysa Mojang zaten yardımcı olamaz hesabı çalan e-posta da değiştirir. 4 farklı hesap satış sitesinde destek yetkilisi oldum bir bildiğim var ki yardımcı oluyorum.

Orijinal OptiFine sitesinden yaptığınıza emin misiniz? 5-6 sene önce aldığımda 60TL idi diyorsunuz ama platform olarak Android seçilmiş. Android'de hiçbir zaman bu kadar pahalı olmadı ve OptiFine yoktu. Java üzerinden giriş yapmayı deneyin. E-postanıza şifre değiştirme talebi gönderin. Eğer hiç olmazsa da geçmiş olsun. Zaten 3-4 sene önce giden hesaptan çok bir şey beklenmez.

Öncelikle özür diliyorum Android olarak yanlış girmişim Android değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı