bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.049 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 10 Ağustos 2021 #11 Canlı Destek ile görüş. Bu ekran görüntüsünü at, ama makbuz ve sipariş numarasını göster.
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #12 ressh dedi: Mojang hesabınız ile herhangi skin sitesine vs. giriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayir PC'ye virus yedim Steam hesabimda calindi onu kurtardimda bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum.
ressh dedi: Mojang hesabınız ile herhangi skin sitesine vs. giriş yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayir PC'ye virus yedim Steam hesabimda calindi onu kurtardimda bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum.
3 390845 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 4.992 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Bodrum 10 Ağustos 2021 #13 Mruo dedi: Hayir PC'ye virus yedim Steam hesabimda calindi onu kurtardimda bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam desteğe satın alım kimliği ile başvurun. Size dönüş yaparlar zaten. Başka bilgi istemezler. Satın aldığınız kart bilgilerini eklerseniz daha kesin olur.
Mruo dedi: Hayir PC'ye virus yedim Steam hesabimda calindi onu kurtardimda bunu nasıl yapacagimi bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam desteğe satın alım kimliği ile başvurun. Size dönüş yaparlar zaten. Başka bilgi istemezler. Satın aldığınız kart bilgilerini eklerseniz daha kesin olur.
M Mruo Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 730 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2021 #14 Dogru yere attim sanirsam. Bana geri bunu attilar. 1 /2 gune bulurlar herhalde. Dosya Ekleri Capture.PNG 38,3 KB · Görüntüleme: 65
Darkwing Hectopat Katılım 17 Şubat 2019 Mesajlar 270 10 Ağustos 2021 #15 Mruo dedi: Minecraft hesabim calindi, nasıl geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Mojang'a ticket atarsan sorunun çözülür.
Mruo dedi: Minecraft hesabim calindi, nasıl geri alabilirim? Genişletmek için tıkla... Mojang'a ticket atarsan sorunun çözülür.