Önceden birkaç haber görmüştüm. Tüm Minecraft hesaplarının microsofta bağlanması zorunlu olacak diye. Bir de hesabını microsofta bağlayanlara bedava cape verilecek diye. Acaba bu fırsat bitti mi veya daha başlamadı mı?
Önceden birkaç haber görmüştüm. Tüm Minecraft hesaplarının microsofta bağlanması zorunlu olacak diye. Bir de hesabını microsofta bağlayanlara bedava cape verilecek diye. Acaba bu fırsat bitti mi veya daha başlamadı mı?
ben minecraft java edication u microsofst hesabı ile giriş yapılmadan önce almıştım microsoft hesabı bağlama geldi ve oyun hep çoküp duruyo bağlamayıda yapamadım lütfen yazdımcı olurmusunuz
answers.microsoft.com
Zorunlu olmadı daha. Yani şuanlık bedava cape olayı yok diye biliyorum.
Yoksa bu pelerin mi?
Hesabınızı nasıl taşıyacağınıza ilişkin talimatları içeren bir e-posta alacaksınız. E-postayı herkese aynı anda göndermeyeceğiz. Bu yüzden arkadaşınız aldı ve siz almadıysanız panik yapmayın. Herkes sırasını alacak.
Adımları tamamladığınızda, bundan sonra Minecraft'ta oturum açmak için Microsoft hesabınızı kullanacaksınız. Artık Mojang hesabınızı kullanarak giriş yapamayacaksınız.
Çabalarınız için size teşekkür etme şeklimiz olarak pelerininizi alacaksınız
Yani galiba e posta gelmesini bekleyeceğiz. Bugün hesaba girdim ve Microsoft'a bağlarsam pelerin verileceğini gördüm.