Çözüldü Minecraft hesabını Microsoft'a bağlayınca cape gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Önceden birkaç haber görmüştüm. Tüm Minecraft hesaplarının microsofta bağlanması zorunlu olacak diye. Bir de hesabını microsofta bağlayanlara bedava cape verilecek diye. Acaba bu fırsat bitti mi veya daha başlamadı mı?

Promosyon un başladığı haberini almıştım, ancak nasıl yapıldığı ve bitip bitmediği hakkında bilgi sahibi değilim maalesef.

Zorunlu olmadı daha. Yani şuanlık bedava cape olayı yok diye biliyorum.

Nasıl geçireceğim?

Hocam verdiği linke böyle yazıyor;

Yoksa bu pelerin mi?
Hesabınızı nasıl taşıyacağınıza ilişkin talimatları içeren bir e-posta alacaksınız. E-postayı herkese aynı anda göndermeyeceğiz. Bu yüzden arkadaşınız aldı ve siz almadıysanız panik yapmayın. Herkes sırasını alacak.
Adımları tamamladığınızda, bundan sonra Minecraft'ta oturum açmak için Microsoft hesabınızı kullanacaksınız. Artık Mojang hesabınızı kullanarak giriş yapamayacaksınız.
Çabalarınız için size teşekkür etme şeklimiz olarak pelerininizi alacaksınız

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani galiba e posta gelmesini bekleyeceğiz.
Bugün hesaba girdim ve Microsoft'a bağlarsam pelerin verileceğini gördüm.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…