Zoilist Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 320 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2021 #1 Benim Minecraft pre var ve ben telefonda da oynamak istiyorum o hesapla. Nasıl bağlayabilirim?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 13 Haziran 2021 #11 Furkan1461 dedi: Minecraft'taki PE ibaresi kaldırıldı. Minecraft - Google Play'de Uygulamalar Minecraft, blok yerleÅtirme ve maceralara atılma oyunudur. play.google.com Genişletmek için tıkla... Telefon sürümünü kastettim, anlayın işte. kade dedi: Hayır, PE kalmadı artık. Bedrock diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder? Yine cihazın mağazasından satın alması gerekiyor. Artı 0 Eksi
Furkan1461 dedi: Minecraft'taki PE ibaresi kaldırıldı. Minecraft - Google Play'de Uygulamalar Minecraft, blok yerleÅtirme ve maceralara atılma oyunudur. play.google.com Genişletmek için tıkla... Telefon sürümünü kastettim, anlayın işte. kade dedi: Hayır, PE kalmadı artık. Bedrock diye geçiyor. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder? Yine cihazın mağazasından satın alması gerekiyor.