ScaniaR440 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 221 Çözümler 1 19 Mayıs 2024 #11 Kerim Demirkaynak dedi: Benim anlamadığım niye diktatör birisini kullanıcı adınız yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Olay o değil, bazı hesaplar ismi sayesinde çok değerli oluyor. Kerim Demirkaynak dedi: Benim anlamadığım niye diktatör birisini kullanıcı adınız yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
Kerim Demirkaynak dedi: Benim anlamadığım niye diktatör birisini kullanıcı adınız yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Olay o değil, bazı hesaplar ismi sayesinde çok değerli oluyor. Kerim Demirkaynak dedi: Benim anlamadığım niye diktatör birisini kullanıcı adınız yapmak istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla...
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 19 Mayıs 2024 #12 ScaniaR440 dedi: Olay o değil, bazı hesaplar ismi sayesinde çok değerli oluyor. Genişletmek için tıkla... İsim kurarları gelmeden önceki hesapların isimleri değerliydi. Oyunda sizi biri sırf isminize göre sizi reportlarsa banlanma kaçınılmaz olur. Microsoft, Bu Yıl 7 Milyondan Fazla Xbox Hesabını Banladı Xbox'ın üst şirketi Microsoft, 2022 yılının ilk 6 ayında 7 milyondan fazla hesabını banladığını açıkladı. Bu hesapların bir kısmı şikayet edilen hesaplarken çoğunluğu ise Xbox'ın güvenlik sistemlerine takılan ya da kötü ünü olan hesaplar. www.google.com
ScaniaR440 dedi: Olay o değil, bazı hesaplar ismi sayesinde çok değerli oluyor. Genişletmek için tıkla... İsim kurarları gelmeden önceki hesapların isimleri değerliydi. Oyunda sizi biri sırf isminize göre sizi reportlarsa banlanma kaçınılmaz olur. Microsoft, Bu Yıl 7 Milyondan Fazla Xbox Hesabını Banladı Xbox'ın üst şirketi Microsoft, 2022 yılının ilk 6 ayında 7 milyondan fazla hesabını banladığını açıkladı. Bu hesapların bir kısmı şikayet edilen hesaplarken çoğunluğu ise Xbox'ın güvenlik sistemlerine takılan ya da kötü ünü olan hesaplar. www.google.com