G Gokay12123 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 72 2 Nisan 2021 #1 Minecraft hesabımın şifresini unuttum ama eminim 120 şifremden bir tanesi. Hepsini tek tek yazmak da zor oluyor. Bir program var mı benim yerime şifreleri yazabilecek?
Minecraft hesabımın şifresini unuttum ama eminim 120 şifremden bir tanesi. Hepsini tek tek yazmak da zor oluyor. Bir program var mı benim yerime şifreleri yazabilecek?
Oğuzhan Necip Şahin Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Mart 2015 Mesajlar 4.204 Makaleler 31 Çözümler 173 Yer Arlong Park Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Yazarı 2 Nisan 2021 #2 Şifremi unuttum diye bir seçenek var hocam o yardımcı olur.
serose Femtopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #3 Mutlaka vardır ama önermem. Şifre özeldir. Program şifreni çalabilir.
3 370423 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 4.597 Çözümler 4 2 Nisan 2021 #4 Hocam hesabınız çalınsa bile satın aldığınız zaman faturanız aracılığıyla hesabı alabiliyorsunuz, ama epostanız varsa şifremi unuttum yapın.
Hocam hesabınız çalınsa bile satın aldığınız zaman faturanız aracılığıyla hesabı alabiliyorsunuz, ama epostanız varsa şifremi unuttum yapın.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 2 Nisan 2021 #5 Hesabın e-postasını ve güvenlik sorularını bilmiyor musun?
G Gokay12123 Hectopat Katılım 31 Ocak 2020 Mesajlar 72 2 Nisan 2021 #6 E-postamı hatırlıyorum ama şifresini unuttum. Kara Erol dedi: Hesabın e-postasını ve güvenlik sorularını bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... erhanprince dedi: Hocam hesabınız çalınsa bile satın aldığınız zaman faturanız aracılığıyla hesabı alabiliyorsunuz, ama epostanız varsa şifremi unuttum yapın. Genişletmek için tıkla... serose dedi: Mutlaka vardır ama önermem. Şifre özeldir. Program şifreni çalabilir. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: Şifremi unuttum diye bir seçenek var hocam o yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorularınıda denedim ama unutmuşum hesabım bayağı eski bu durumu yaşamadım bilgisayarım format attım o zaman aklıma geldi.
E-postamı hatırlıyorum ama şifresini unuttum. Kara Erol dedi: Hesabın e-postasını ve güvenlik sorularını bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... erhanprince dedi: Hocam hesabınız çalınsa bile satın aldığınız zaman faturanız aracılığıyla hesabı alabiliyorsunuz, ama epostanız varsa şifremi unuttum yapın. Genişletmek için tıkla... serose dedi: Mutlaka vardır ama önermem. Şifre özeldir. Program şifreni çalabilir. Genişletmek için tıkla... Oğuzhan Necip Şahin dedi: Şifremi unuttum diye bir seçenek var hocam o yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Güvenlik sorularınıda denedim ama unutmuşum hesabım bayağı eski bu durumu yaşamadım bilgisayarım format attım o zaman aklıma geldi.