The_Sirius Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #1 Arkadaşım çakma ben ise orginal kullanıyorum. Arkadaşım benim hesabıma girdiğini iddia ediyor bu doğru mu? Doğruysa nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Aralık 2024
Arkadaşım çakma ben ise orginal kullanıyorum. Arkadaşım benim hesabıma girdiğini iddia ediyor bu doğru mu? Doğruysa nasıl düzeltebilirim?
G galaforce Centipat Katılım 22 Temmuz 2024 Mesajlar 572 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #2 The_Sirius dedi: Arkadaşım çakma ben ise orginal kullanıyorum. Arkadaşım benim hesabıma girdiğini iddia ediyor bu doğru mu? Doğruysa nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızın hesabına girebilmesi için şifreniz ve e-posta adresine ihtiyacı var bu ikisi olsada iki aşamalı doğrulama akitfse size gelen kodu girmeden giremez hesabınıza.
The_Sirius dedi: Arkadaşım çakma ben ise orginal kullanıyorum. Arkadaşım benim hesabıma girdiğini iddia ediyor bu doğru mu? Doğruysa nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam arkadaşınızın hesabına girebilmesi için şifreniz ve e-posta adresine ihtiyacı var bu ikisi olsada iki aşamalı doğrulama akitfse size gelen kodu girmeden giremez hesabınıza.
The_Sirius Centipat Katılım 17 Ağustos 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2024 #3 hocam sklauncher kullanıyor isim girmesi yetiyor onun için hocam şaka yapmış özür dilerim