Satılık Minecraft hesapları

321777

Centipat
Merhabalar ben de 5-10 tane ismi skini şifresi değişen hesabım ve hiçbir şeyi değişmeyen hesabım var. Hesapların hepsi yeni yani Hypixel'e vs. nereye girerseniz girin hepsi 0 Level olarak başlıyor. Hesaplar bansızdır. Yani sıfırdır.

Papara ile ödeme kabul ediyorum.
İsmi skini şifresi değişen hesap: 4TL, 3ay garantisi var.
Hiçbir şeyi değişmeyen hesap 3.5 TL, 2 sene garantisi var.

İninal kart ile ödeme normalde almıyorum ancak para atma ücretini (1TL) ve daha sonra benim o parayı çekmem için gereken 1.10 TL'yi siz karşılarsanız yani toplamda 2.10 TL ekstradan vergiler için verirseniz anlaşabiliriz.

İletişim için: Tibitipi#8085
Mail olarak: mertoxel8@gmail.com
Steam olarak: Steam Community :: MR.hackerxxtrcs.dealswaxpeer.com
Daha çok Discord kullanıyorum.

Papara kartı nereden alacağım diyorsanız:

1-) İnternetten bedavaya getirtebilirsiniz.
2-) D&R'den ve Teknosa'dan alabilirsiniz 5TL ücreti ama kartı aldığınızda da kartın içinde 5 TL olacaktır.

Son düzenleyen: Moderatör:
E posta değişiyor mu?
E-posta değişen hesaplar var ama onlar minumum 80 TL'den başlıyor malum minecraft e-posta değişen hesaplar artık 200 TL'ye ulaştı.

Bu hesaplarda da sıkıntı olmaz pcde virüs olmadığı sürece 3 ay da garanti veriyorum. Yani çalışmıyor dediğiniz anda sorgulamadan yeni bir premium veriyorum. Dediğim gibi ismi skini şifresi değişiyor.

Hocam hala satıyorsanız Discord hesabınızı günceller misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…