RhoeSS Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 118 1 Ocak 2019 #1 Merhabalar. Bugün biraz nostalji yapmak istedim ve minecraft hexxit oynayayim dedim. Premiumsuz nasıl oynayabilirim?
Merhabalar. Bugün biraz nostalji yapmak istedim ve minecraft hexxit oynayayim dedim. Premiumsuz nasıl oynayabilirim?
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.065 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #2 Benim bildiğim kadarıyla yok ama bende merak ediyorum bilen varsa yazabilir mi?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #3 Crack'li olarak oynayabilirsiniz ancak. Diğer türlü "cık". Technic Launcher'i indirin, orada modlar var.
Crack'li olarak oynayabilirsiniz ancak. Diğer türlü "cık". Technic Launcher'i indirin, orada modlar var.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #4 Eskiden oynardım, böyle modlar Technic Launcher'la oynanıyordu. Halen öyle mi bilmiyorum.
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 5 Ocak 2019 #5 Technic Launcher değilde. Çağumuzun kullandığı Team Extreme Launcher' da olanını biliyorum. Ama launcherdan sadece Hexxit açabiliyorsunuz. Sürümü de 1.5.2, şu video ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama videoyu çeken kardeşimiz harika
Technic Launcher değilde. Çağumuzun kullandığı Team Extreme Launcher' da olanını biliyorum. Ama launcherdan sadece Hexxit açabiliyorsunuz. Sürümü de 1.5.2, şu video ↓ Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama videoyu çeken kardeşimiz harika
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2019 #6 Team Extreme, yalnızca Minecraft'ın modsuz versiyonlarını indiriyor. 1.12.1, 1.11.0 v.s v.s. Modlu olanlar, Technic Launcher'de.
Team Extreme, yalnızca Minecraft'ın modsuz versiyonlarını indiriyor. 1.12.1, 1.11.0 v.s v.s. Modlu olanlar, Technic Launcher'de.
Z zettacyx rev2.0 Hectopat Katılım 8 Aralık 2017 Mesajlar 606 5 Ocak 2019 #7 Firehorse MK II dedi: Team Extreme, yalnızca Minecraft'ın modsuz versiyonlarını indiriyor. 1.12.1, 1.11.0 v.s v.s. Modlu olanlar, Technic Launcher'de. Genişletmek için tıkla... Zaten linkteki değiştirilmiş bir Team Extreme. Oradan sadece Hexxit oynayabilirsiniz. Normal Minecraft için değil.
Firehorse MK II dedi: Team Extreme, yalnızca Minecraft'ın modsuz versiyonlarını indiriyor. 1.12.1, 1.11.0 v.s v.s. Modlu olanlar, Technic Launcher'de. Genişletmek için tıkla... Zaten linkteki değiştirilmiş bir Team Extreme. Oradan sadece Hexxit oynayabilirsiniz. Normal Minecraft için değil.
RhoeSS Kilopat Katılım 11 Temmuz 2018 Mesajlar 118 9 Ocak 2019 #8 Hackphoenix diye bir site buldum . Sizce indirmelimiyim güvenlimidir ?
U utkuuzun123 Hectopat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2020 #9 Buradan indirdim Technic - Mc-launcher.com