Minecraft Hexxit Siyah Ekran Sorunu

umutdnztlkn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ben arkadaşlarımla Hexxit oynayacaktım, gereken bütün şeyleri yaptık orijinal şekilde fakat diğer iki arkadaşım oyuna giriyor, ben oyuna girince bazen aşağı düşüyorum, bazen siyah ekran oluyor ama tam siyah ekran değil pikselli bir siyah. Oyun hata da vermiyor, çözüm için yardım eder misiniz? Teşekkürler.

Bilgisayarınız güçsüz kalıyor olabilir. Modları doğru şekilde yükleyememiş olabilirsiniz.

Bilgisayarınız güçsüz kalıyor olabilir. Modları doğru şekilde yükleyememiş olabilirsiniz.

Bilgisayarım yeterli minecraft için ve Modlara da baktım hata yok o konuda. Ben Singleplayer girebiliyorum sıkıntısız fakat beraber oynayamıyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Peki bu olayı crack'li bir technic launcher ile mi yapıyorsunuz ?

Bilgisayarım yeterli minecraft için ve Modlara da baktım hata yok o konuda. Ben Singleplayer girebiliyorum sıkıntısız fakat beraber oynayamıyoruz. Yorumunuz için teşekkür ederim.
Sunucuyu nerden açıyorsunuz ve arkadaşın dediği gibi teknik launcher kullanıyorsanız crackli mi cracksiz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…