Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar hexxit sunucusu kurmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar hexxit sunucusu kurmaya çalışıyorum fakat böyle bir hata alıyorum. Bunu nasıl çözebilirim?
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 19 Ağustos 2022 #2 .bat dosyasının içindeki metini atar mısın buraya? Artı 0 Eksi
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #3 HeyUgurr dedi: .bat dosyasının içindeki metini atar mısın buraya? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala java -Xmx3G -Xms2G -jar Hexxit.jar nogui. pause Artı 0 Eksi
HeyUgurr dedi: .bat dosyasının içindeki metini atar mısın buraya? Genişletmek için tıkla... Kod:Panoya kopyala java -Xmx3G -Xms2G -jar Hexxit.jar nogui. pause
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 19 Ağustos 2022 #4 Heiwa9 dedi: Kod:Panoya kopyala java -Xmx3G -Xms2G -jar Hexxit.jar nogui. pause Genişletmek için tıkla... Java'nın son sürümünü yüklemelisin ayrıca bu kod bozuk sanırım. Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Kod:Panoya kopyala java -Xmx3G -Xms2G -jar Hexxit.jar nogui. pause Genişletmek için tıkla... Java'nın son sürümünü yüklemelisin ayrıca bu kod bozuk sanırım.
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #5 HeyUgurr dedi: Java'nın son sürümünü yüklemelisin ayrıca bu kod bozuk sanırım. Genişletmek için tıkla... Java 10 yükleyince normal hexxit hiç açılmıyor crash veriyor. Bozuk ise çalışan bir kod verebilir misin? Artı 0 Eksi
HeyUgurr dedi: Java'nın son sürümünü yüklemelisin ayrıca bu kod bozuk sanırım. Genişletmek için tıkla... Java 10 yükleyince normal hexxit hiç açılmıyor crash veriyor. Bozuk ise çalışan bir kod verebilir misin?
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 19 Ağustos 2022 #6 Heiwa9 dedi: Java 10 yükleyince normal hexxit hiç açılmıyor crash veriyor. Bozuk ise çalışan bir kod verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Şuan onu araştırıyorum fakat bulamadım. .bat içinde yazan kod sadece bu mu? Artı 0 Eksi
Heiwa9 dedi: Java 10 yükleyince normal hexxit hiç açılmıyor crash veriyor. Bozuk ise çalışan bir kod verebilir misin? Genişletmek için tıkla... Şuan onu araştırıyorum fakat bulamadım. .bat içinde yazan kod sadece bu mu?
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #7 HeyUgurr dedi: Şu an onu araştırıyorum fakat bulamadım. .bat içinde yazan kod sadece bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi
HeyUgurr dedi: Şu an onu araştırıyorum fakat bulamadım. .bat içinde yazan kod sadece bu mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 19 Ağustos 2022 #8 Hexxit server dosyasını nereden indirdin? Artı 0 Eksi
KS KS Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2022 #9 HeyUgurr dedi: Hexxit server dosyasını nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Hexxit - Technic Platform Artı 0 Eksi
HeyUgurr dedi: Hexxit server dosyasını nereden indirdin? Genişletmek için tıkla... Hexxit - Technic Platform
HeyUgurr Megapat Katılım 27 Aralık 2016 Mesajlar 509 Çözümler 9 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yemeksepeti Kuryesi 19 Ağustos 2022 #10 Bulamadım maalesef. Artı 0 Eksi