Minecraft hile kullanımı nasıl engellenir?

love1

Decapat
Sunucuda oynuyorum. Elimin altinda konsol gucunun olmasi beni gamemode gibi komutlari kullandirtmaya itiyor. Bunu nasıl engelleyebilirim, ne olursa olsun hile kullanmamak icin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım ayarlarda konsolu tamamen kapatmak için bir komut vardı. Onu yazdığında tamamen konsolu kullanamaz hale geliyorsun. Açmak için ekstra oyun dosyalarıyla vs uğraşman gerekiyor. Bu beni engeller dersen bunu deneyebilirsin.

İradene sahip çık.

Ciddi misin iradem var sadece o gucun bende olmasini istemiyorum bir anlik olumle birlikte saatlerce kastigin save gidecek korkusuyla hileye herkes basvurabilir ben bunu istemiyorum.

Dedigim seyin irade ile ilgisi yok sadece elimde bulunmasini istemedigim icin cozum ariyorum.

Dedigim seyin irade ile ilgisi yok sadece elimde bulunmasini istemedigim icin cozum ariyorum.

Hesaptan çıkış yap, arkadaşına ver şifresini değiştirsin bir daha gireme.
Açma yetkisini de başka hesaba ver, o hesaptan aç sunucuyu.

Tam olarak bunu bekliyorum iradenize sahip cikin cevabini kendimde biliyorum zaten yolu var mi yok mu?

Hesaptan çıkış yap, arkadaşına ver şifresini değiştirsin bir daha gireme.
Açma yetkisini de başka hesaba ver, o hesaptan aç sunucuyu.

Teşekkürler denerim baska cozum bulamazsam.

Dedigim anlasilmamis bunun 3. kez yazildigini gorunce anlamis oldum Survival sirasinda hile yapmiyorum yapmamda dedigim şey bir anda riskli bir duruma dusersem aklima konsol fikri gelsin istemiyorum bu yuzdende konsolu kapatmak icin bir cozum ariyordum.

Minecraft sunuculari hakkında pek bilgim yok o yüzden yanlış bilgi verirsem şimdiden özür dilerim, sunucu hostlayan kişide konsol oluyor sanırım?
Sunucuyu başka birine devredip ondan açmasını isteyip o şekilde oynamayı deneyebilirsiniz.
Serverı hostlayan kişi olmadan yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…