Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.797 Makaleler 3 Çözümler 59 24 Nisan 2022 #1 Merhaba arkadaşımla ben beraber kaliteli bir şekilde Survival oynamak istiyoruz bunun içinde bir server kiralamak istiyorum önerebileceğiniz bir firma var mı?
Merhaba arkadaşımla ben beraber kaliteli bir şekilde Survival oynamak istiyoruz bunun içinde bir server kiralamak istiyorum önerebileceğiniz bir firma var mı?
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #2 Oculeth alabilirsiniz.
Yukapian Kilopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 3.797 Makaleler 3 Çözümler 59 24 Nisan 2022 #3 rbstsoul dedi: Oculeth alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... herhangi bir chunk sınırı var mı
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2022 #4 Yukapian dedi: herhangi bir chunk sınırı var mı Genişletmek için tıkla... Onu kendiniz server.properties dosyasından belirliyorsunuz.
Yukapian dedi: herhangi bir chunk sınırı var mı Genişletmek için tıkla... Onu kendiniz server.properties dosyasından belirliyorsunuz.
ErolE Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #5 rbstsoul dedi: Oculeth alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka ben aldım 6 gün falan geçti ticket atıyom telefondan arıyorum bakmıyolar bile
rbstsoul dedi: Oculeth alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Kanka ben aldım 6 gün falan geçti ticket atıyom telefondan arıyorum bakmıyolar bile
rbstsoul Hectopat Katılım 2 Şubat 2021 Mesajlar 996 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2023 #6 ErolE dedi: Kanka ben aldım 6 gün falan geçti ticket atıyom telefondan arıyorum bakmıyolar bile Genişletmek için tıkla... Destek ekipleri meşgul olduğundan olabilir, kesin bir şey söyleyemem hocam.
ErolE dedi: Kanka ben aldım 6 gün falan geçti ticket atıyom telefondan arıyorum bakmıyolar bile Genişletmek için tıkla... Destek ekipleri meşgul olduğundan olabilir, kesin bir şey söyleyemem hocam.
Atakan00 Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 105 29 Mayıs 2023 #7 saganetwork iyiydi 1 yıl önce şuan nasıldır bilmiyorum ama denenebilir.