Çözüldü Minecraft hosting önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlarla oynamak için sunucu kiralamak istiyorum. Mod kurmayacağız. 8-10 kişi oluyoruz maximum. Ne önerirsiniz?

Bisect güzel ama biraz tuzlu, Batihost da fena değil. İsterseniz Minecraft Realms da olabilir ama onda bazı kısıtlamalar var unutmayın.

Bir şeyct güzel ama biraz tuzlu, Batihost da fena değil. İsterseniz Minecraft Realms da olabilir ama onda bazı kısıtlamalar var unutmayın.

Hocam bisect yabancı site. Sunucunun Türkiye'de olması daha iyi olmaz mı?

Bir de nasıl bir server almalıyım? RAM ve işlemci olarak.

Son düzenleme:
Bisect sunucuları AB'de sanıyordum, değilmiş. Vanilla ve pluginsiz oynayacaksanız Batihost'tan 4GB Xeon işlemci paketi yeterli olur gibime geliyor

Skinrestorer performansa etki edecek bir plugin değil. Tavsiye ettiğim paket size yeterli olur muhtemelen.

Skinrestorer performansa etki edecek bir plugin değil. Tavsiye ettiğim paket size yeterli olur muhtemelen.

Teşekkür ederim. Bu pakette kaç chunk açık oynayabilirim? Sunucu genelde 10 olmuyor zaten genelde 5 kişiyiz bazen 8 oluyor. Şu an Aternos kullandığımız için chunklar çok düşük.

8 ya da 12 açar diye tahmin ediyorum, deneyerek öğrenebilirsin. Bir de mümkünse cevabımı çözüm olarak işaretler misin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…