Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 30 Ağustos 2022 #1 Eşyalar huninin üstünde kalıyor ne yapabilirim? Ve huninin içi boş hunili vagonda aktarmıyor. Dosya Ekleri IMG_20220830_002805.jpg 103,1 KB · Görüntüleme: 116
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 Yer Ankara 30 Ağustos 2022 #2 Ali Keffal dedi: Eşyalar huninin üstünde kalıyor ne yapabilirim? Ve huninin içi boş hunili vagonda aktarmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sunucudamı oynuyorsunuz. Artı 1 Eksi
Ali Keffal dedi: Eşyalar huninin üstünde kalıyor ne yapabilirim? Ve huninin içi boş hunili vagonda aktarmıyor. Genişletmek için tıkla... Bir sunucudamı oynuyorsunuz.
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 30 Ağustos 2022 #3 bozkurt11 dedi: Bir sunucudamı oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Aternos sunucusunda oynuyorum. Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Bir sunucudamı oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Evet. Aternos sunucusunda oynuyorum.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.558 Çözümler 7 Yer Ankara 30 Ağustos 2022 #4 Ali Keffal dedi: Evet. Aternos sunucusunda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Artı 0 Eksi
Ali Keffal dedi: Evet. Aternos sunucusunda oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz?
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 30 Ağustos 2022 #5 bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Az önce huniyi farklı bir yerde denedim de çalışıyor ama gösterdigim farm bölgesinde çalışmıyor. bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. Huninin yanında redstone meşalesi olunca çalışmıyor muş. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. Huninin yanında redstone meşalesi olunca çalışmıyor muş. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. Dosya Ekleri IMG_20220830_004550.jpg 121 KB · Görüntüleme: 61 Son düzenleme: 30 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Çalışıyor. bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Az önce huniyi farklı bir yerde denedim de çalışıyor ama gösterdigim farm bölgesinde çalışmıyor. bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. Huninin yanında redstone meşalesi olunca çalışmıyor muş. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim. bozkurt11 dedi: Kurucu huni ve redstone sistemlerinin calısmaması icin ayarlama yapmış olabilir. Redstone ile piston calısıyor mu dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam sorunu çözdüm. Huninin yanında redstone meşalesi olunca çalışmıyor muş. Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
WinTime Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Temmuz 2019 Mesajlar 2.183 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Diyetisyen Öğrenci 30 Ağustos 2022 #6 Huniyi doğru koyduğunuzdan emin misiniz Artı 0 Eksi
KS KS Ali Keffal Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 1.312 Çözümler 12 30 Ağustos 2022 #7 WinTime dedi: Huniyi doğru koyduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam huninin yanında redstone meşalesi olduğu için çalışmıyor muş. Artı 0 Eksi
WinTime dedi: Huniyi doğru koyduğunuzdan emin misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam huninin yanında redstone meşalesi olduğu için çalışmıyor muş.