nediyosun123123 Picopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Herkese selam, Hypixel'e giremiyorum. Oyunu yeniden başlatın diyor yeniden başlatıyorum ama olmuyor. Premium hesap satın almadım herhangi bir siteden satın aldım ve premium hesap çalışıyor, giriyor yani. Nasıl düzeltebilirim?
Herkese selam, Hypixel'e giremiyorum. Oyunu yeniden başlatın diyor yeniden başlatıyorum ama olmuyor. Premium hesap satın almadım herhangi bir siteden satın aldım ve premium hesap çalışıyor, giriyor yani. Nasıl düzeltebilirim?
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.248 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #2 Rastgele bir siteden aldıysanız hesapta başka birinin olma olasılığı çok yüksek. Artı 0 Eksi
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 26 Temmuz 2023 #3 Rastgele satılan hesapların Hypixel'den banlı olma ihtimali çok yüksek hocam. Artı 0 Eksi
MRainb0w Hectopat Katılım 25 Temmuz 2021 Mesajlar 2.248 Çözümler 18 Daha fazla Sistem Özellikleri i3-10105F - 16GB Ram - 1660Ti Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #4 Falsey dedi: Rastgele satılan hesapların Hypixel'den banlı olma ihtimali çok yüksek hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam hesap banlı olsa oyunu yeniden başlatın diye hata vermez direkt banlandınız tarzı bir yazı çıkıyor olması lazım. Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Rastgele satılan hesapların Hypixel'den banlı olma ihtimali çok yüksek hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam hesap banlı olsa oyunu yeniden başlatın diye hata vermez direkt banlandınız tarzı bir yazı çıkıyor olması lazım.
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 26 Temmuz 2023 #5 MRainb0w dedi: Hocam hesap banlı olsa oyunu yeniden başlatın diye hata vermez direkt banlandınız tarzı bir yazı çıkıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden başlatın diyorsa korsan kullanıyordur. O hata kolay kolay çıkmaz. Artı -1 Eksi
MRainb0w dedi: Hocam hesap banlı olsa oyunu yeniden başlatın diye hata vermez direkt banlandınız tarzı bir yazı çıkıyor olması lazım. Genişletmek için tıkla... Oyunu yeniden başlatın diyorsa korsan kullanıyordur. O hata kolay kolay çıkmaz.
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 26 Temmuz 2023 #6 Falsey dedi: Oyunu yeniden başlatın diyorsa korsan kullanıyordur. O hata kolay kolay çıkmaz. Genişletmek için tıkla... bunun yerine hatanın ekran görüntüsünü görsek kararsız kalmayız lütfen ekran görüntüsü atar mısınız konu sahibi Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Oyunu yeniden başlatın diyorsa korsan kullanıyordur. O hata kolay kolay çıkmaz. Genişletmek için tıkla... bunun yerine hatanın ekran görüntüsünü görsek kararsız kalmayız lütfen ekran görüntüsü atar mısınız konu sahibi
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 26 Temmuz 2023 #7 adamsallayanbatman dedi: bunun yerine hatanın ekran görüntüsünü görsek kararsız kalmayız lütfen ekran görüntüsü atar mısınız konu sahibi Genişletmek için tıkla... Hatanın görüntüsünü görmemize gerek yok. Arkadaş gayet güzel anlatmış aslında. Artı 0 Eksi
adamsallayanbatman dedi: bunun yerine hatanın ekran görüntüsünü görsek kararsız kalmayız lütfen ekran görüntüsü atar mısınız konu sahibi Genişletmek için tıkla... Hatanın görüntüsünü görmemize gerek yok. Arkadaş gayet güzel anlatmış aslında.
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 26 Temmuz 2023 #8 Falsey dedi: Hatanın görüntüsünü görmemize gerek yok. Arkadaş gayet güzel anlatmış aslında. Eki Görüntüle 1877605 Genişletmek için tıkla... hypixelde farklı bir yazı çıkmıyor muydu sanki öyle aklımda kalmış Artı 0 Eksi
Falsey dedi: Hatanın görüntüsünü görmemize gerek yok. Arkadaş gayet güzel anlatmış aslında. Eki Görüntüle 1877605 Genişletmek için tıkla... hypixelde farklı bir yazı çıkmıyor muydu sanki öyle aklımda kalmış
KS KS nediyosun123123 Picopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #9 Aynen öyle arkadaşın attığı SS gibi arkadaşlar herhangi bir siteden beleşe aldım. Hesabı biri kullanıyor diye mi böyle bir hata veriyor. Artı 0 Eksi
Aynen öyle arkadaşın attığı SS gibi arkadaşlar herhangi bir siteden beleşe aldım. Hesabı biri kullanıyor diye mi böyle bir hata veriyor.
adamsallayanbatman Decapat Katılım 14 Mart 2023 Mesajlar 140 Çözümler 3 26 Temmuz 2023 #10 nediyosun123123 dedi: Aynen öyle arkadaşın attığı SS gibi arkadaşlar herhangi bir siteden beleşe aldım. Hesabı biri kullanıyor diye mi böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... hocam beleşe aldıysanız bir hesabı zaten sıkıntılıdır yüksek ihtimalle (o hata korsan kullanırken çıkıyor normalde) Artı 0 Eksi
nediyosun123123 dedi: Aynen öyle arkadaşın attığı SS gibi arkadaşlar herhangi bir siteden beleşe aldım. Hesabı biri kullanıyor diye mi böyle bir hata veriyor. Genişletmek için tıkla... hocam beleşe aldıysanız bir hesabı zaten sıkıntılıdır yüksek ihtimalle (o hata korsan kullanırken çıkıyor normalde)