nediyosun123123 Picopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #1 Herkese selam, Hypixel'e giremiyorum. Oyunu yeniden başlatın diyor yeniden başlatıyorum ama olmuyor. Premium hesap satın almadım herhangi bir siteden satın aldım ve premium hesap çalışıyor, giriyor yani. Nasıl düzeltebilirim?
Herkese selam, Hypixel'e giremiyorum. Oyunu yeniden başlatın diyor yeniden başlatıyorum ama olmuyor. Premium hesap satın almadım herhangi bir siteden satın aldım ve premium hesap çalışıyor, giriyor yani. Nasıl düzeltebilirim?
KS KS nediyosun123123 Picopat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 132 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2023 #11 adamsallayanbatman dedi: Hocam beleşe aldıysanız bir hesabı zaten sıkıntılıdır yüksek ihtimalle. (O hata korsan kullanırken çıkıyor normalde) Genişletmek için tıkla... Düzeltilmezmi. Düzeltilebiliyor mu? Artı 0 Eksi
adamsallayanbatman dedi: Hocam beleşe aldıysanız bir hesabı zaten sıkıntılıdır yüksek ihtimalle. (O hata korsan kullanırken çıkıyor normalde) Genişletmek için tıkla... Düzeltilmezmi. Düzeltilebiliyor mu?