Minecraft Hypixel görseldeki görev nasıl yapılır?

@Galaxes Tamamdır teşekkürler. Son olarak Badlion olayının yazılı bir kaynağını bulabilirseniz paylaşırsanız iyi olur. (Belki de ben yazana kadar çoktan paylaştınız.)
Client önerisi için ayrı bir konu açarım yakın zamanda. Düşüneceğim biraz.

Client olarak eğer bu bir yerlerden duyma laflara inanıyorsanız LabyMod kullanabilirsiniz, eğer daha kaliteli bir şey arıyorsan Batmod ve PvPLounge (öneririm) kullanabilirsiniz.

Meral etmeyin o fotoğrafı arıyorum şu an.

Nereden uyduruyorsunuz bu saçmalıkları. Badlion kullanırken hiç GPU veya CPU ısınması ya da kullanım artması görmedim.

Bu arada ben Batmod Client öneriyorum. Orijinal Launchera mod gibi kuruluyor hem.

@Sosyal Kullanıcısı
Şu an bunu biraz daha araştırdım ve bu tweetleri yollayan kişinin aynı seyi Lunar'a da yaptığını gördüm fakat bunların fake olduğu çıkmış. Lunar bunun hakkında bir yazı atmıştı da bulamadım şu an.

Hocam Forge'u ve düz OptiFine'ı deneyebilirsiniz. Bazı bilgisayarlarda Client'lar düşük FPS verirken Forge daha iyi FPS verebiliyor. Deneyip bakabilirsiniz.
Fotoğraf bana ait değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…