Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 22 Mart 2022 #21 Galaxes dedi: Fotoğraf bana ait değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki net bir kanıtı olmayan konular hakkında konuşmasak daha iyi olur. Ben bu fotoğrafla oynanmadığını nereden bileyim? Çok zor değil yani bir tane white shape koyup üstüne yazı yazmak ve kaliteyi düşürmek.
Galaxes dedi: Fotoğraf bana ait değil maalesef. Genişletmek için tıkla... Peki net bir kanıtı olmayan konular hakkında konuşmasak daha iyi olur. Ben bu fotoğrafla oynanmadığını nereden bileyim? Çok zor değil yani bir tane white shape koyup üstüne yazı yazmak ve kaliteyi düşürmek.
Galaxes Kilopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 5.739 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mart 2022 #22 Sosyal Kullanıcısı dedi: Peki net bir kanıtı olmayan konular hakkında konuşmasak daha iyi olur. Ben bu fotoğrafla oynanmadığını nereden bileyim? Çok zor değil yani bir tane white shape koyup üstüne yazı yazmak ve kaliteyi düşürmek. Genişletmek için tıkla... Bunu Twitter'da biri atmıştı hocam 2 Client içinde. Sonrasında Client'ların kendileri yazı paylaşmıştı fake olduğuna dair. Evet büyük ihtimalle yalan bilgiler.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Peki net bir kanıtı olmayan konular hakkında konuşmasak daha iyi olur. Ben bu fotoğrafla oynanmadığını nereden bileyim? Çok zor değil yani bir tane white shape koyup üstüne yazı yazmak ve kaliteyi düşürmek. Genişletmek için tıkla... Bunu Twitter'da biri atmıştı hocam 2 Client içinde. Sonrasında Client'ların kendileri yazı paylaşmıştı fake olduğuna dair. Evet büyük ihtimalle yalan bilgiler.