Faruk.06 Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #1 Selamlar şimdi ben orijinal Minecraft kullanıyorum, Hypixel'e girdiğim zaman Bedwars oynuyorum. Bedwars'da oyun bulurken ben hariç tüm oyuncuların skini ve adı gözükmüyor bunu nasıl çözerim? Araştırdım ama bulamadım.
Selamlar şimdi ben orijinal Minecraft kullanıyorum, Hypixel'e girdiğim zaman Bedwars oynuyorum. Bedwars'da oyun bulurken ben hariç tüm oyuncuların skini ve adı gözükmüyor bunu nasıl çözerim? Araştırdım ama bulamadım.
lynch01 Hectopat Katılım 12 Mayıs 2022 Mesajlar 2.520 Çözümler 8 Yer Adana Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Dual 4070 Super Oc 12 GB Ryzen 5 7500F Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #2 Client mevcutmu yoksa orijinal clientmi.
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.832 Çözümler 4 16 Nisan 2025 #3 Kimle eşleştiğin belli olmasın diye. Hypixel'in gizlilik plugini. Değiştiremezsin.
Faruk.06 Femtopat Katılım 22 Kasım 2024 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2025 #4 lynch01 dedi: Client mevcutmu yoksa orijinal clientmi. Genişletmek için tıkla... Orijinal Client. ahmttunc dedi: Kimle eşleştiğin belli olmasın diye. Hypixel'in gizlilik plugini. Değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
lynch01 dedi: Client mevcutmu yoksa orijinal clientmi. Genişletmek için tıkla... Orijinal Client. ahmttunc dedi: Kimle eşleştiğin belli olmasın diye. Hypixel'in gizlilik plugini. Değiştiremezsin. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.