IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 16 Aralık 2022 #1 Daha 1 saat önce Premium satın aldım denemek için Hypixel gireyim dedim ama girmiyor "kimlik doğrulama sunucuları şu anda bakım için kapalı" hatasını veriyor anlamadım yardımcı olur musunuz? Oyunum orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2022
Daha 1 saat önce Premium satın aldım denemek için Hypixel gireyim dedim ama girmiyor "kimlik doğrulama sunucuları şu anda bakım için kapalı" hatasını veriyor anlamadım yardımcı olur musunuz? Oyunum orijinal.
Çözüm IX. Corleone 16 Aralık 2022 bbnoS dedi: O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion Client ile girmeyi dener misin? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi? Sanmıyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm ama denemedim şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunda dediği şeyi yapacağım ama.
bbnoS dedi: O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion Client ile girmeyi dener misin? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi? Sanmıyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm ama denemedim şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunda dediği şeyi yapacağım ama.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #11 IX. Corleone dedi: Anladım teşekkür ederim, skin vs. de gözükmüyor anlamadım kötü hissetmeye başladım düzelir herhalde skin niye gözükmüyor onu hiç anlamadım zaten. Genişletmek için tıkla... O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion client ile girmeyi dener misin ? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi ? sanmıyorum ama bakmakta fayda var. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Anladım teşekkür ederim, skin vs. de gözükmüyor anlamadım kötü hissetmeye başladım düzelir herhalde skin niye gözükmüyor onu hiç anlamadım zaten. Genişletmek için tıkla... O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion client ile girmeyi dener misin ? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi ? sanmıyorum ama bakmakta fayda var.
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 16 Aralık 2022 #12 bbnoS dedi: O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion Client ile girmeyi dener misin? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi? Sanmıyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm ama denemedim şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunda dediği şeyi yapacağım ama. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
bbnoS dedi: O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion Client ile girmeyi dener misin? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi? Sanmıyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm ama denemedim şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunda dediği şeyi yapacağım ama.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #13 Hocam merak ettim eğer olursa yazar mısınız ? Artı 0 Eksi
loua Decapat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #14 IX. Corleone dedi: Hocam düşündüm ama denemedim şu an Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosunda dediği şeyi yapacağım ama. Genişletmek için tıkla... Çalışıyormuş denedim Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Hocam düşündüm ama denemedim şu an Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et videosunda dediği şeyi yapacağım ama. Genişletmek için tıkla... Çalışıyormuş denedim
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 16 Aralık 2022 #15 loua dedi: Çalışıyormuş denedim Genişletmek için tıkla... Oluyor mu gerçekten? bbnoS dedi: Hocam merak ettim eğer olursa yazar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada premium olmayan bir sunucuda skinim geldi ama tek oyunculuda yoktu. Artı 0 Eksi
loua dedi: Çalışıyormuş denedim Genişletmek için tıkla... Oluyor mu gerçekten? bbnoS dedi: Hocam merak ettim eğer olursa yazar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada premium olmayan bir sunucuda skinim geldi ama tek oyunculuda yoktu.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #16 IX. Corleone dedi: Oluyor mu gerçekten? Hocam bu arada Premium olmayan bir sunucuda skinim geldi ama tek oyunculuda yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi şöyle eğer sunucuda skin geldiyse şu an hesabınız var yani hesabınızın şu an Hypixel'e girebilmesi lazım o videoyu denediniz mi? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Oluyor mu gerçekten? Hocam bu arada Premium olmayan bir sunucuda skinim geldi ama tek oyunculuda yoktu. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi şöyle eğer sunucuda skin geldiyse şu an hesabınız var yani hesabınızın şu an Hypixel'e girebilmesi lazım o videoyu denediniz mi?
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 16 Aralık 2022 #17 bbnoS dedi: Hocam şimdi şöyle eğer sunucuda skin geldiyse şu an hesabınız var yani hesabınızın şu an Hypixel'e girebilmesi lazım o videoyu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi düşündüm bir de üstüne arkadaş oldu diyince direkt daldım videoya şuan yazıyorum sonucu yazacağım buraya. Hocam oldu, inanamıyorum düzeldi. Artı 0 Eksi
bbnoS dedi: Hocam şimdi şöyle eğer sunucuda skin geldiyse şu an hesabınız var yani hesabınızın şu an Hypixel'e girebilmesi lazım o videoyu denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Hocam aynı şeyi düşündüm bir de üstüne arkadaş oldu diyince direkt daldım videoya şuan yazıyorum sonucu yazacağım buraya. Hocam oldu, inanamıyorum düzeldi.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #18 IX. Corleone dedi: Hocam aynı şeyi düşündüm bir de üstüne arkadaş oldu diyince direkt daldım videoya şuan yazıyorum sonucu yazacağım buraya. Hocam oldu, inanamıyorum düzeldi. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Hocam aynı şeyi düşündüm bir de üstüne arkadaş oldu diyince direkt daldım videoya şuan yazıyorum sonucu yazacağım buraya. Hocam oldu, inanamıyorum düzeldi. Genişletmek için tıkla... İyi oyunlar.
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 17 Aralık 2022 #19 bbnoS dedi: İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.670 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2023 #20 IX. Corleone dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum ping sorunun var mi? Bende senin gibi yeni alacağım. Rica etsem İnternet hızını wifi/kablo ve pingini yazabilir misin? Artı 0 Eksi
IX. Corleone dedi: Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Dostum ping sorunun var mi? Bende senin gibi yeni alacağım. Rica etsem İnternet hızını wifi/kablo ve pingini yazabilir misin?