IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 16 Aralık 2022 #1 Daha 1 saat önce Premium satın aldım denemek için Hypixel gireyim dedim ama girmiyor "kimlik doğrulama sunucuları şu anda bakım için kapalı" hatasını veriyor anlamadım yardımcı olur musunuz? Oyunum orijinal. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2022
Daha 1 saat önce Premium satın aldım denemek için Hypixel gireyim dedim ama girmiyor "kimlik doğrulama sunucuları şu anda bakım için kapalı" hatasını veriyor anlamadım yardımcı olur musunuz? Oyunum orijinal.
Çözüm IX. Corleone 16 Aralık 2022 bbnoS dedi: O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion Client ile girmeyi dener misin? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi? Sanmıyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm ama denemedim şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunda dediği şeyi yapacağım ama.
bbnoS dedi: O skin gözükmeme olayı ilginç cidden, badlion Client ile girmeyi dener misin? Hocam veya epostanıza herhangi bir onaylama gitmiş olabilir mi? Sanmıyorum ama bakmakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam düşündüm ama denemedim şu an. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunda dediği şeyi yapacağım ama.
KS KS IX. Corleone Hectopat Katılım 1 Şubat 2021 Mesajlar 1.530 Çözümler 6 Yer Corleone 25 Ocak 2023 #21 Dorzi dedi: Dostum ping sorunun var mi? Bende senin gibi yeni alacağım. Rica etsem İnternet hızını wifi/kablo ve pingini yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çözüldü arkadaşın attığı linkteki video ile yaptım. Artı 0 Eksi
Dorzi dedi: Dostum ping sorunun var mi? Bende senin gibi yeni alacağım. Rica etsem İnternet hızını wifi/kablo ve pingini yazabilir misin? Genişletmek için tıkla... Hocam sorun çözüldü arkadaşın attığı linkteki video ile yaptım.