E Emir Erox Picopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bir Premium aldım. Hypixel sunucusuna girmeye çalıştım. İngilizce bir şeyler diyor. Çevirdim Türkçeye. Geçersiz oturum server kimlik doğrulaması yapamıyor. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ağustos 2021
Merhaba arkadaşlar bir Premium aldım. Hypixel sunucusuna girmeye çalıştım. İngilizce bir şeyler diyor. Çevirdim Türkçeye. Geçersiz oturum server kimlik doğrulaması yapamıyor. Ne yapabilirim?
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #11 Emir Erox dedi: Banlı olsam şu kadar gününüz kaldı demezmi banın bitmesine. Genişletmek için tıkla... İp de demezdi. TursuHub dedi: Hocam büyük ihtimal banlısınız. Hesabı 20-10 TL'ye satılan bir yerden aldınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Banlı olsaydı böyle demezdi. Hypixelden arkadaşım makrodan ban yedi ve Banned this server! uyraısı alıyor banla alakası yok. Artı 0 Eksi
Emir Erox dedi: Banlı olsam şu kadar gününüz kaldı demezmi banın bitmesine. Genişletmek için tıkla... İp de demezdi. TursuHub dedi: Hocam büyük ihtimal banlısınız. Hesabı 20-10 TL'ye satılan bir yerden aldınız büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Banlı olsaydı böyle demezdi. Hypixelden arkadaşım makrodan ban yedi ve Banned this server! uyraısı alıyor banla alakası yok.
TursuHub Decapat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #12 Emir Erox dedi: Banlı olsam şu kadar gününüz kaldı demezmi banın bitmesine. Genişletmek için tıkla... Hocam siz orijinal olarak mı aldınız yoksa farklı bir siteden mi önce onu söyleyin. Artı 0 Eksi
Emir Erox dedi: Banlı olsam şu kadar gününüz kaldı demezmi banın bitmesine. Genişletmek için tıkla... Hocam siz orijinal olarak mı aldınız yoksa farklı bir siteden mi önce onu söyleyin.
erm1sh Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 123 Çözümler 2 Yer Bilecik,Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2021 #13 Aldığınız uyarı mesajının ekran görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS E Emir Erox Picopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #14 TursuHub dedi: Hocam siz orijinal olarak mı aldınız yoksa farklı bir siteden mi önce onu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ben almadım ark'la beraber minecraft.net ten almadı galiba. erm1sh dedi: Aldığınız uyarı mesajının ekran görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... 2 dakikaya geliyor. Artı 0 Eksi
TursuHub dedi: Hocam siz orijinal olarak mı aldınız yoksa farklı bir siteden mi önce onu söyleyin. Genişletmek için tıkla... Tam olarak ben almadım ark'la beraber minecraft.net ten almadı galiba. erm1sh dedi: Aldığınız uyarı mesajının ekran görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... 2 dakikaya geliyor.
TursuHub Decapat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 91 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #15 Emir Erox dedi: Tam olarak ben almadım Ark'la beraber minecraft.netten almadı galiba. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal o yüzden ama isterseniz bir modemi resetliyip tekrar deneyin. Artı 0 Eksi
Emir Erox dedi: Tam olarak ben almadım Ark'la beraber minecraft.netten almadı galiba. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimal o yüzden ama isterseniz bir modemi resetliyip tekrar deneyin.
Cagrisinci Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 670 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #16 Emir Erox dedi: Tam olarak ben almadım ark'la beraber minecraft.net ten almadı galiba. 2 dakikaya geliyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam bundan kaynaklı sizin almanız ve gerçekten gerçek minecraft sitesinden almanız lazım ORJİNAL olması lazım. Artı 0 Eksi
Emir Erox dedi: Tam olarak ben almadım ark'la beraber minecraft.net ten almadı galiba. 2 dakikaya geliyor. Genişletmek için tıkla... İşte hocam bundan kaynaklı sizin almanız ve gerçekten gerçek minecraft sitesinden almanız lazım ORJİNAL olması lazım.
KS KS E Emir Erox Picopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #17 Emir Erox dedi: Tam olarak ben almadım ark'la beraber minecraft.net ten almadı galiba. 2 dakikaya geliyor. Genişletmek için tıkla... erm1sh dedi: Aldığınız uyarı mesajının ekran görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... TursuHub dedi: Büyük ihtimal o yüzden ama isterseniz bir modemi resetliyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İnt benim değil Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (432).png 69,7 KB · Görüntüleme: 75 Artı 0 Eksi
Emir Erox dedi: Tam olarak ben almadım ark'la beraber minecraft.net ten almadı galiba. 2 dakikaya geliyor. Genişletmek için tıkla... erm1sh dedi: Aldığınız uyarı mesajının ekran görüntüsünü atabilirseniz yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... TursuHub dedi: Büyük ihtimal o yüzden ama isterseniz bir modemi resetliyip tekrar deneyin. Genişletmek için tıkla... İnt benim değil
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #18 Emir Erox dedi: İnt benim değil Genişletmek için tıkla... Ortak internet mi kullanıyorsunuz? Yani komşunuzun internetini mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Emir Erox dedi: İnt benim değil Genişletmek için tıkla... Ortak internet mi kullanıyorsunuz? Yani komşunuzun internetini mi kullanıyorsunuz?
KS KS E Emir Erox Picopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2021 #19 Uorku dedi: Ortak internet mi kullanıyorsunuz? Yani komşunuzun internetini mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öyle. Artı 0 Eksi
Uorku dedi: Ortak internet mi kullanıyorsunuz? Yani komşunuzun internetini mi kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Öyle.
erm1sh Megapat Katılım 8 Eylül 2016 Mesajlar 123 Çözümler 2 Yer Bilecik,Bozüyük Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2021 #20 KİMLİK DOĞRULAMA SUNUCULARI ŞU ANDA BAKIM İÇİN KAPALI SORUNU Bu videodaki adımları dener misiniz? Artı 0 Eksi