ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #1 Ekran kartı: HD graphis 530. RAM: 4 İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-6500t CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz. Buna uygun shader var mı?
Ekran kartı: HD graphis 530. RAM: 4 İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-6500t CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz. Buna uygun shader var mı?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.535 Çözümler 43 21 Ocak 2024 #2 Minecraft Low-End Shader Packs — Shaders Mods Burdan beğendiğini deneyebilirsin , hepsi düşük sistem için.
Minecraft Low-End Shader Packs — Shaders Mods Burdan beğendiğini deneyebilirsin , hepsi düşük sistem için.
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 21 Ocak 2024 #3 ulman dedi: Ekran kartı: HD graphis 530. RAM: 4 İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-6500t CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz. Buna uygun shader var mı? Genişletmek için tıkla... Sildurs Basic var, gölge yok ancak renk olarak güzel shader. Zaten bu sistem de gölge bulunan bir shader kursanız bile rahatça oynayamazsınız.
ulman dedi: Ekran kartı: HD graphis 530. RAM: 4 İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-6500t CPU @ 2.50GHz 2.50 GHz. Buna uygun shader var mı? Genişletmek için tıkla... Sildurs Basic var, gölge yok ancak renk olarak güzel shader. Zaten bu sistem de gölge bulunan bir shader kursanız bile rahatça oynayamazsınız.
tereyagburak Hectopat Katılım 19 Mayıs 2023 Mesajlar 1.772 Makaleler 4 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #4 Cihazınız büyük ihtimal 75 FPS falan veriyor orta ayarlarda. Kurarsanız FPS çok fazla düşecektir. Çok istiyorsanız Potato Shader kurabilirsiniz.
Cihazınız büyük ihtimal 75 FPS falan veriyor orta ayarlarda. Kurarsanız FPS çok fazla düşecektir. Çok istiyorsanız Potato Shader kurabilirsiniz.
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #5 Chitose dedi: Minecraft Low-End Shader Packs — Shaders Mods Buradan beğendiğini deneyebilirsin, hepsi düşük sistem için. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.16.5 için var mı? He tamam hocam varmış. Ahmet Demircioğlu dedi: Sildurs Basic var, gölge yok ancak renk olarak güzel shader. Zaten bu sistem de gölge bulunan bir shader kursanız bile rahatça oynayamazsını. Genişletmek için tıkla... tereyagburak dedi: Cihazınız büyük ihtimal 75 FPS falan veriyor orta ayarlarda. Kurarsanız FPS çok fazla düşecektir. Çok istiyorsanız Potato Shader kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmeye çalışırken curse Forge böyle bir şey kurmamı istiyor bu ne ve indirmem mi lazım. Son düzenleme: 21 Ocak 2024
Chitose dedi: Minecraft Low-End Shader Packs — Shaders Mods Buradan beğendiğini deneyebilirsin, hepsi düşük sistem için. Genişletmek için tıkla... Hocam 1.16.5 için var mı? He tamam hocam varmış. Ahmet Demircioğlu dedi: Sildurs Basic var, gölge yok ancak renk olarak güzel shader. Zaten bu sistem de gölge bulunan bir shader kursanız bile rahatça oynayamazsını. Genişletmek için tıkla... tereyagburak dedi: Cihazınız büyük ihtimal 75 FPS falan veriyor orta ayarlarda. Kurarsanız FPS çok fazla düşecektir. Çok istiyorsanız Potato Shader kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam indirmeye çalışırken curse Forge böyle bir şey kurmamı istiyor bu ne ve indirmem mi lazım.
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 21 Ocak 2024 #6 ulman dedi: Hocam 1.16.5 için var mı? He tamam hocam varmış. Hocam indirmeye çalışırken curse Forge böyle bir şey kurmamı istiyor bu ne ve indirmem mi lazım. Genişletmek için tıkla... Sildurs Basic için konuşuyorum hayır, kurmanıza gerek yok. Sildurs'un kendi sitesinden indirin. Sildurs Shaders sildurs-shaders.github.io
ulman dedi: Hocam 1.16.5 için var mı? He tamam hocam varmış. Hocam indirmeye çalışırken curse Forge böyle bir şey kurmamı istiyor bu ne ve indirmem mi lazım. Genişletmek için tıkla... Sildurs Basic için konuşuyorum hayır, kurmanıza gerek yok. Sildurs'un kendi sitesinden indirin. Sildurs Shaders sildurs-shaders.github.io
ulman Decapat Katılım 1 Temmuz 2023 Mesajlar 828 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2024 #7 Ahmet Demircioğlu dedi: Sildurs Basic için konuşuyorum hayır, kurmanıza gerek yok. Sildurs'un kendi sitesinden indirin. Sildurs Shaders sildurs-shaders.github.io Genişletmek için tıkla... Epic'ten indirdim kuracağım şimdi dediğinizi. tereyagburak dedi: Cihazınız büyük ihtimal 75 FPS falan veriyor orta ayarlarda. Kurarsanız FPS çok fazla düşecektir. Çok istiyorsanız Potato Shader kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1.16.5 versiyonu yok hocam ulman dedi: Epic'ten indirdim kuracağım şimdi dediğinizi. 1.16.5 versiyonu yok hocam. Genişletmek için tıkla... Site https://www.secure-online-browsing.com/install-steps-v5/?redirect=https://safe-surfers.com/click&trvid=10088&conversion=1499938684632275511&subid=963077 buraya atıyor. Son düzenleme: 21 Ocak 2024
Ahmet Demircioğlu dedi: Sildurs Basic için konuşuyorum hayır, kurmanıza gerek yok. Sildurs'un kendi sitesinden indirin. Sildurs Shaders sildurs-shaders.github.io Genişletmek için tıkla... Epic'ten indirdim kuracağım şimdi dediğinizi. tereyagburak dedi: Cihazınız büyük ihtimal 75 FPS falan veriyor orta ayarlarda. Kurarsanız FPS çok fazla düşecektir. Çok istiyorsanız Potato Shader kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... 1.16.5 versiyonu yok hocam ulman dedi: Epic'ten indirdim kuracağım şimdi dediğinizi. 1.16.5 versiyonu yok hocam. Genişletmek için tıkla... Site https://www.secure-online-browsing.com/install-steps-v5/?redirect=https://safe-surfers.com/click&trvid=10088&conversion=1499938684632275511&subid=963077 buraya atıyor.