Minecraft için 3. parti uygulama tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

DikizAynasi

Hectopat
Selamlar, Minecraft için bazı uygulamalar arıyorum.(mod değil) mesela bir alan belirleyeceğim ve orayı oto kazıcak veya bir bloğu. Bu türden uygulama var mıdır varsa nereden indirebilirim? Sürüm 1.8.9 OptiFine ( oynadığım sunucunun kendi Launcher'i var. Bu sebepten ekstra Launcher kullanamam.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde bu tarz programlar mod veya Launcher ile çalışıyor. Bu yüzden bir program bulabileceğinizi sanmıyorum.

Var bildiğim ama oluyormh tam bilmiyorum ama hile o tavsiye etmem mod arayın vardır onda vardır.

Hocam mod önerilerinizi yazar mısınız?
SonOyuncu veya CraftRise'da oynuyorsanız böyle bir program kullanamazsınız. Tekrar okudum ve aradığınız özellik sadece hilelerde var. Launcher'da hile kullanamazsınız. Sanırım sadece bu özelliği ve blok koyma özelliği olan programlar var ama hepsi paralı.

Bazı sunucularda hileye izin verilmesi dışında her şey normal. Arkadaşın oynadığı sunucu %99.9 ihtimalle izin vermiyor ama bu tip mesajlar biraz sıktı sanki.

Ne yapalım ustam adama verelim linki verelim hile ismini oyunlarda uçsun kaçsın skyblock sunucularında haksız haksız yükselsin!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…