Minecraft için amaç önerisi

Zamanında SAGA'dan almıştım. Bir kaç sorun yaşadım ama genel anlamda hiç sorun yaşamamıştım. Sunucu vs kurmayı biliyorsanız sorun olmaz ve türkiye sonuçta diyip dert etmemiştim. O zamanlar Rabisu ve Keyubu önerenler de vardı ancak ben direkt SAGA'dan almıştım Luser sponsoru diye. Zamanında 80 liraya 6GB Ryzen paket almıştım. Şimdi 120 olmuş.

Oyunun en buyuk eksigi ve oynamamamin sebebi amac. Ender Dragon kestikten sonra hatta kesmeden once bile oyundaki eksiklikleri hissediyorsunuz. Bende bu sorundan muzdariptim benim tma istedigim şey kendi koyumuzu kuralim hatta kolonimizi daha dogrusu etrafi duvarla cevirelim koylulerden askerler isciler yapalim falan. Baska koylerden saldirilar yiyelim gibi tam bir strateji oyunu olmasini isterdim fakat dedigim gibi orijinalinde buyuk eksiklikler var. Fakat benim de uzun sureler oynadigim bir mod var.

Minecolonies modun ismi CurseForge ile indiriyorsunuz. Bu dedigim eksiklikler bu mod ile tamamlaniyor oyun daha eglenceli oluyor. Denemenizi oneririm.

Tavsiye ettiğiniz modlar nedir. Bu ay Exaroton kullanacağım sonra Saga veya Rabisu geçebilirim.
Valla sildim gitti hocam bi ara. Ancak çok fazla kurduğum için sunucu aklımda çoğu ”Xaero's World Map, Xaero's Minimap, Woodworks, Serene Seasons, Nether's Delight, Farmer's Delight, MrCrayfish's Furniture Mod, Inventory HUD+, Environmental, Easy Anvils, Decorative Blocks, Comforts, Atmospheric, Backpacked, AstikorCarts” hatırlamadıklarım olabilir ama bunlar güzelleştiriyor oyun keyfini.

Farmer's Delight gerçekten güzel bir mod.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…