Arkadaşlar YT de baktım ama hep yabancı videolar ve ingilizcem kötü anlamıyorum, yardımcı olabilecek var mı? PC'mde 1.19.3 sürümünde MC sunucusu açmak istiyorum arkadaşlarla falan oynayacağız. Aternos vb. sunucular çok pingli oluyor.
Hamachi ile deneyebilirsiniz. Bunun haricinde server.pro önerebilirim, Fransa sunucularında takılma olmadan oynuyorum arkadaşımla ancak 2 kişiden sonra lag girer mi bilmiyorum.
Hamachi ile deneyebilirsiniz. Bunun haricinde server.pro önerebilirim, Fransa sunucularında takılma olmadan oynuyorum arkadaşımla ancak 2 kişiden sonra lag girer mi bilmiyorum.
Kanka Hamachi falan kullanmak istemiyorum ben. Atıyorum, PC evde açık bıraktım ve MC sunucu açık, sunucunun IP adresine sahip herkes girebilsin istiyorum. Bu MC sunucularını açanlar nasıl açıyor?
Kanka Hamachi falan kullanmak istemiyorum ben. Atıyorum, PC evde açık bıraktım ve MC sunucu açık, sunucunun IP adresine sahip herkes girebilsin istiyorum. Bu MC sunucularını açanlar nasıl açıyor?
Kanka o server PC'lerde, PC adı üstünde, ve bu PC'lerde sunucu çalıştırıyorlar. Normal bir PC ile de sunucu açılabilir, ben onu istiyorum. İşlemcim kaldıracak düzeyde, 5600g kullanıyorum.
Kanka hamaci falan kullanmak istemiyorum ben atıyorum PC evde açık bıraktım ve MC sunucu açık suucunun IP adresine sahip herkes gire bilsin instiyorum bu MC sunucuları açanlar nasıl açıyor
Kanka o sever PC'lerde PC adı üstünde ve bu PC'lerde sunucu çalıştırıyorlar normal bil PC ile de sunucu açılabiliri ben onu istiyorum işlemcim kaldıracak düzeyde 5600G kullanıyorum.
Aylık ücretleri oluyor. Türk Telekom'da bu şekilde Statik IP.
Buna bu parayı vereceğine bir sunucu kirala daha uygun. Kaldı ki pc elektik yakacak onun masrafı da var.