SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 29 Kasım 2023 #1 Ben güvenilir bir konsol uygulaması arıyorum. Amacı sunucuya konsoldan hızlıca girip işlem yapmak.
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 29 Kasım 2023 #2 Java yetmiyor mu?
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 29 Kasım 2023 #3 Teknocuk dedi: Java yetmiyor mu? Genişletmek için tıkla... Java bir programlama dili.
bozkurt11 Hectopat Katılım 26 Ağustos 2021 Mesajlar 1.551 Çözümler 7 Yer Ankara 29 Kasım 2023 #4 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben güvenilir bir konsol uygulaması arıyorum. Amacı sunucuya konsoldan hızlıca girip işlem yapmak. Genişletmek için tıkla... MC sunucu konsolundan mı bahsediyorsunuz? Spigot yeterlidir tam olarak neyi Soruyorsunuz?
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Ben güvenilir bir konsol uygulaması arıyorum. Amacı sunucuya konsoldan hızlıca girip işlem yapmak. Genişletmek için tıkla... MC sunucu konsolundan mı bahsediyorsunuz? Spigot yeterlidir tam olarak neyi Soruyorsunuz?
T Teknocuk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.974 Makaleler 1 Çözümler 28 30 Kasım 2023 #5 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Java bir programlama dili. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayar üzerinden kurduğunda zaten konsol Java üzerinden açılıyor. Sağ ol programlama dili olduğunu öğrettiğin için.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Java bir programlama dili. Genişletmek için tıkla... Dostum bilgisayar üzerinden kurduğunda zaten konsol Java üzerinden açılıyor. Sağ ol programlama dili olduğunu öğrettiğin için.
SadeceBirİnsanAHuman Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2014 Mesajlar 5.701 Makaleler 12 Çözümler 44 11 Aralık 2023 #6 Minecraft console client uygulamalarından bahsediyordum.
Kerem_KK Decapat Katılım 21 Nisan 2023 Mesajlar 291 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Aralık 2023 #7 SadeceBirİnsanAHuman dedi: Minecraft Console Client uygulamalarından bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... YT'ye Console clint yazınca çıkan programları kullanmıştım ben sunucu kontrol etmedim ama hesabımda çalınmadı.
SadeceBirİnsanAHuman dedi: Minecraft Console Client uygulamalarından bahsediyordum. Genişletmek için tıkla... YT'ye Console clint yazınca çıkan programları kullanmıştım ben sunucu kontrol etmedim ama hesabımda çalınmadı.