YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.108 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #1 Minecraft için oyunu çok etkilemeyecek ancak oyunu daha iyi hale getirecek texture pack istiyorum. Mesela envanter craft yapma arayüzü gibi beyaz yerleri karanlık temaya alan paketler gibi olan texture pack öneriniz var mıdır?
Minecraft için oyunu çok etkilemeyecek ancak oyunu daha iyi hale getirecek texture pack istiyorum. Mesela envanter craft yapma arayüzü gibi beyaz yerleri karanlık temaya alan paketler gibi olan texture pack öneriniz var mıdır?
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2023 #2 Survival için genellikle faithful pack güzel oluyor.
kullanıcıadım123 Femtopat Katılım 1 Eylül 2023 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #3 mb3d upgrade elytra dramatik+sky+demo bende bunları kullanıyorum güzeller mb3d upgrade elytra dramatik+sky+demo bende bunları kullanıyorum güzeller
mb3d upgrade elytra dramatik+sky+demo bende bunları kullanıyorum güzeller mb3d upgrade elytra dramatik+sky+demo bende bunları kullanıyorum güzeller