HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #1 Hesap satmak isitiyorum Minecraft. Daha önce deneyiminiz olan bir hesap önerir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Ağustos 2021
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 7 Ağustos 2021 #2 HALED BİN VELİD dedi: Hesap satmak isitiyorum Minecraft. Daha önce deneyiminiz olan bir hesap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesap satmak mojang'ın sözleşmesine göre yasak.
HALED BİN VELİD dedi: Hesap satmak isitiyorum Minecraft. Daha önce deneyiminiz olan bir hesap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hesap satmak mojang'ın sözleşmesine göre yasak.
Xeen0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 238 7 Ağustos 2021 #3 HALED BİN VELİD dedi: Hesap satmak isitiyorum Minecraft. Daha önce deneyiminiz olan bir hesap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmayın hocam dolandırılırsınız. Sonra soğuk su içersiniz
HALED BİN VELİD dedi: Hesap satmak isitiyorum Minecraft. Daha önce deneyiminiz olan bir hesap önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Yapmayın hocam dolandırılırsınız. Sonra soğuk su içersiniz
HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #4 Xeen0 dedi: Yapmayın hocam dolandırılırsınız. Sonra soğuk su içersiniz. Genişletmek için tıkla... Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum?
Xeen0 dedi: Yapmayın hocam dolandırılırsınız. Sonra soğuk su içersiniz. Genişletmek için tıkla... Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum?
4 474374 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 3.622 Çözümler 20 7 Ağustos 2021 #5 HALED BİN VELİD dedi: Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... O senin hesap aldığını sandı dostum.
HALED BİN VELİD dedi: Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... O senin hesap aldığını sandı dostum.
Xeen0 Picopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 238 7 Ağustos 2021 #6 HALED BİN VELİD dedi: Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış okumuşum kusura bakmayın satın alacağım diye okumuşum. Çoğu insanda alırken dolandırılıyor onun için fakat size tavsiyem yine de hesap alım satımı yapmayın yeniden kusura bakmayın.
HALED BİN VELİD dedi: Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış okumuşum kusura bakmayın satın alacağım diye okumuşum. Çoğu insanda alırken dolandırılıyor onun için fakat size tavsiyem yine de hesap alım satımı yapmayın yeniden kusura bakmayın.
SiyahPassat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Eylül 2020 Mesajlar 8.124 Makaleler 3 Çözümler 61 7 Ağustos 2021 #7 HALED BİN VELİD dedi: Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... Kredi kartı numarası şifresi... İle beraber satılan hesap geriye alınabilir. Hesap satışı asla güvenli değil
HALED BİN VELİD dedi: Yani sen bana dolandırıcımı demek istiyorsun dostum? Genişletmek için tıkla... Kredi kartı numarası şifresi... İle beraber satılan hesap geriye alınabilir. Hesap satışı asla güvenli değil
HALED BİN VELİD Centipat Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 203 Çözümler 2 7 Ağustos 2021 #8 SiyahPassat dedi: Kredi kartı numarası şifresi... İle beraber satılan hesap geriye alınabilir. Hesap satışı asla güvenli değil Genişletmek için tıkla... Mojang da öyle bir şey yok dostum ayrıca ben öyle bir şey yapmam zaten ihtiyacım olduğumdan satıyorum.
SiyahPassat dedi: Kredi kartı numarası şifresi... İle beraber satılan hesap geriye alınabilir. Hesap satışı asla güvenli değil Genişletmek için tıkla... Mojang da öyle bir şey yok dostum ayrıca ben öyle bir şey yapmam zaten ihtiyacım olduğumdan satıyorum.
Metomeister Centipat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 357 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ağustos 2021 #9 HALED BİN VELİD dedi: Mojang da öyle bir şey yok dostum ayrıca ben öyle bir şey yapmam zaten ihtiyacım olduğumdan satıyorum. Genişletmek için tıkla... Game Satış, İtem Satış, Game Pazarı gibi sitelerde satabilirsin.
HALED BİN VELİD dedi: Mojang da öyle bir şey yok dostum ayrıca ben öyle bir şey yapmam zaten ihtiyacım olduğumdan satıyorum. Genişletmek için tıkla... Game Satış, İtem Satış, Game Pazarı gibi sitelerde satabilirsin.