Game_No_7 Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #1 Minecraft sunucusu açacağım ortalama 10 kişinin olacağı ve modlu sunucu için hosting firması arıyorum. İşini hakkıyla, düzgün ve güvenilir yapan.
Minecraft sunucusu açacağım ortalama 10 kişinin olacağı ve modlu sunucu için hosting firması arıyorum. İşini hakkıyla, düzgün ve güvenilir yapan.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Kasım 2024 #2 Modlu oynanmayacaksa Realms alabilirsin.
Game_No_7 Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #3 Ellie Williams dedi: Modlu oynanmayacaksa Realms alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Modlu olacak hocam. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Ellie Williams dedi: Modlu oynanmayacaksa Realms alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Modlu olacak hocam.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Kasım 2024 #4 O zaman Rabisu öneririm. Kendi bilgisayarınızda sunucu kurmak da bir seçenek.
Game_No_7 Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #5 Ellie Williams dedi: O zaman Rabisu öneririm. Kendi bilgisayarınızda sunucu kurmak da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... 7/24 olacağı için eledim hocam kendim açmayı. Ellie Williams dedi: O zaman Rabisu öneririm. Kendi bilgisayarınızda sunucu kurmak da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Saganetwork öneriyor musunuz? Daha önce kullandım fakat çok memnun değildim ama bayağıda bir zaman geçti 2 -3 yıl. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Ellie Williams dedi: O zaman Rabisu öneririm. Kendi bilgisayarınızda sunucu kurmak da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... 7/24 olacağı için eledim hocam kendim açmayı. Ellie Williams dedi: O zaman Rabisu öneririm. Kendi bilgisayarınızda sunucu kurmak da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Saganetwork öneriyor musunuz? Daha önce kullandım fakat çok memnun değildim ama bayağıda bir zaman geçti 2 -3 yıl.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Kasım 2024 #6 Hiç duymadım.
riverrulss Picopat Katılım 12 Ekim 2024 Mesajlar 387 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #7 Game_No_7 dedi: Saganetwork öneriyor musunuz daha önce kullandım fakat çok memnun değildim ama bayağıda bir zaman geçti 2 -3 yıl. Genişletmek için tıkla... İyiler. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Kasım 2024
Game_No_7 dedi: Saganetwork öneriyor musunuz daha önce kullandım fakat çok memnun değildim ama bayağıda bir zaman geçti 2 -3 yıl. Genişletmek için tıkla... İyiler.
Game_No_7 Hectopat Katılım 11 Ocak 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #8 Ellie Williams dedi: O zaman Rabisu öneririm. Kendi bilgisayarınızda sunucu kurmak da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Hocam Rabisu'dan 4 GB RAM 2 işlemcili sunucu aldım, ne zamana aktif oluyor?
Ellie Williams dedi: O zaman Rabisu öneririm. Kendi bilgisayarınızda sunucu kurmak da bir seçenek. Genişletmek için tıkla... Hocam Rabisu'dan 4 GB RAM 2 işlemcili sunucu aldım, ne zamana aktif oluyor?
iKayraOnur Kilopat Sosyal Tayfı Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.996 Makaleler 3 Çözümler 41 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #9 Rabisu önermiyorum, çok iyi bir deneyimim yok kendileriyle. Çoktan almışsınız, umarım bir sorun yaşamazsınız.
Rabisu önermiyorum, çok iyi bir deneyimim yok kendileriyle. Çoktan almışsınız, umarım bir sorun yaşamazsınız.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 2 Kasım 2024 #10 Game_No_7 dedi: Hocam Rabisu'dan 4 GB RAM 2 işlemcili sunucu aldım, ne zamana aktif oluyor? Genişletmek için tıkla... Birkaç saate aktif olması gerek. Olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.
Game_No_7 dedi: Hocam Rabisu'dan 4 GB RAM 2 işlemcili sunucu aldım, ne zamana aktif oluyor? Genişletmek için tıkla... Birkaç saate aktif olması gerek. Olmazsa müşteri hizmetleri ile iletişime geçin.