Minecraft için hosting önerisi

Hitch

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yaklaşık 5-6 arkadaşım ile birlikte bir Minecraft sunucusu açtık. Şu an kullandığımız hosting sağlayıcısından memnun değilim ve yeni bir hosting arayışına girdim. Sunucumuzda şu an 70 farklı mod bulunuyor (optimizasyon modları dahil). Kiralayacağım sunucunun işlemci çekirdek sayısının yüksek olmasına da özellikle dikkat ediyorum. Önerilerinize açığım.

Merhaba, yaklaşık 5-6 arkadaşım ile birlikte bir Minecraft sunucusu açtık. Şu an kullandığımız hosting sağlayıcısından memnun değilim ve yeni bir hosting arayışına girdim. Sunucumuzda şu an 70 farklı mod bulunuyor (optimizasyon modları dahil). Kiralayacağım sunucunun işlemci çekirdek sayısının yüksek olmasına da özellikle dikkat ediyorum. Önerilerinize açığım.

Genel olarak Türkiye Lokasyon VDS Satın Al - Beta VDS firmasından satın alım yapmaktayım önerebilirim hizmetleri ve kalitesi gayet güzel görüşebilirsin dilersen.

Not: Firma ile bir bağım bulunmamaktadır tüketiciyim.

Genel olarak Türkiye Lokasyon VDS Satın Al - Beta VDS firmasından satın alım yapmaktayım önerebilirim hizmetleri ve kalitesi gayet güzel görüşebilirsin dilersen.

Not: Firma ile bir bağım bulunmamaktadır tüketiciyim.

Tavsiyen için teşekkür ederim. Eğer vanilla bir sunucu açacak olsaydım cidden güzel fiyatlara sahip bir firma ama maalesef modlu açtığım için işlemcinin daha kapsamlı olması gerekiyor.

Ekran kartlı sunucular benim Minecraft sunucum için fazla geleceğini düşünüyorum. Firmanın desteği ile konuştuğumda gerçekten yardımcı oldular oldukça ortalamanın üstünde bir zaman içerisinde cevap verdiler kısa bir süreliğine sunucuyu denemem için erişim bile verdiler bu cidden çok iyi. Eksileri ise interneti diğer firmalara kıyasla biraz kötüydü ama iyileştirilebilecek bir sorun ayrıca yüksek seviye işlemci (Ryzen 5/9 Intel ı9 vb.) Şu an ellerinde yok ama getirecekler sanırsam. Bunun dışında fiyatları ise ortalama diyebiliriz. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bahsettiğiniz lapis paketi web panel olduğu için tercih edemiyorum fakat VDS kullanmak istemeyen kişiler için cidden güzel fiyatlar var sanırsam. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı