Minecraft için hosting önerisi

ensarinho

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selam. Minecraft Java için sunucu kiralamayı düşünüyoruz. En fazla 3-4 kişi oynayacağız. Mod vs. de kurmayacağız kuracaksakta maksimum 3-4 adet. Aklımızda exaraton, Rabisu ve wither hosting var. Hangisini seçmeliyiz ve sizin önerdiğiniz siteler varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Selam. Minecraft Java için sunucu kiralamayı düşünüyoruz. En fazla 3-4 kişi oynayacağız. Mod vs. de kurmayacağız kuracaksakta maksimum 3-4 adet. Aklımızda exaraton, Rabisu ve wither hosting var. Hangisini seçmeliyiz ve sizin önerdiğiniz siteler varsa yazabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Essential modunu kurup deneyin isterseniz.

Hocam sadece merakımdan soruyorum, saganetwork'ü her hosting konusunda övmenizin sebebi ne? Başka bir hosting deneyiminiz oldu mu zamanında?

Batıhost,
Hosting dünyam
Keyubu,
Rabisu,
Ekiphost,
vdsturkiye
natro
turhost
hetzner

Natro, turhost ve hetzner'i işim gereği kullandım. Ancak, diğer firmaları rust, ark ve minecraft sunucusu için tercih ettim.
Şuana kadar denk geldiğim ve aktif olarak kullandığım saganetwork olduğundan ötürü öneriyorum.
Yakın zamana kadar batıhost'u da öneriyordum ama bir konu açıldı yakın zamanda, anladığım kadarıyla bozmuşlar kendilerini

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı