ByMunur Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #1 Selamlar! Badlion Client ve LabyMod da 1.8.9'a girmeye çalışıyorum fakat error alıyorum Intel grafik kartım eski diye error veriyor ne kadar denediysem de güncelleyemedim (biliyorum grafik kartı ölmüş)
Selamlar! Badlion Client ve LabyMod da 1.8.9'a girmeye çalışıyorum fakat error alıyorum Intel grafik kartım eski diye error veriyor ne kadar denediysem de güncelleyemedim (biliyorum grafik kartı ölmüş)
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #2 Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Intel Driver & Support Assistant ile kurmayı deneyin.
Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Intel Driver & Support Assistant ile kurmayı deneyin.
ByMunur Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #3 Reend dedi: Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Intel driver & Support assistant ile kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef 'sisteminiz için desteklenen sürücü veya yazılım güncelleştirmesi mevcut değil.' dedi.
Reend dedi: Intel® Driver & Support Assistant The Intel® Driver & Support Assistant helps keeps your system up-to-date by detecting when updates are available. www.intel.com Intel driver & Support assistant ile kurmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Maalesef 'sisteminiz için desteklenen sürücü veya yazılım güncelleştirmesi mevcut değil.' dedi.
Reend Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.331 Makaleler 1 Çözümler 53 Yer Diyarbakır Daha fazla Sistem Özellikleri 4GB RAM DDR3 Intel I3-4010 CPU 1.7Ghz Intel HD Graphics 4400 128GB SSD Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #4 Support Assistant da sürücü bulamadıysa büyük ihtimalle işlemciniz zaten günceldir. Hatayı aldığınızda çıkan more info kısmına göz atabilirsiniz.
Support Assistant da sürücü bulamadıysa büyük ihtimalle işlemciniz zaten günceldir. Hatayı aldığınızda çıkan more info kısmına göz atabilirsiniz.
ByMunur Femtopat Katılım 28 Mayıs 2024 Mesajlar 14 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2024 #5 Reend dedi: Support assistant da sürücü bulamadıysa büyük ihtimalle işlemciniz zaten günceldir. Hatayı aldığınızda çıkan more info kısmına göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orada kısaca güncellemeniz gerekiyor yoksa çalışmaz diyor.
Reend dedi: Support assistant da sürücü bulamadıysa büyük ihtimalle işlemciniz zaten günceldir. Hatayı aldığınızda çıkan more info kısmına göz atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Orada kısaca güncellemeniz gerekiyor yoksa çalışmaz diyor.