N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 25 Haziran 2020 #1 Minecraft yüklemek istiyorum. PC'de Java yok indirirsem sıkıntı olur mu? Java'da virüs var mıdır son sürüm ve orijinal sitede?
Minecraft yüklemek istiyorum. PC'de Java yok indirirsem sıkıntı olur mu? Java'da virüs var mıdır son sürüm ve orijinal sitede?
KS KS N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 25 Haziran 2020 #11 Tamamdır kardeşlerim sağ olun. Yükledim hem Java hem Minecraft sorunsuz çalıştı virüs yok sistem stabil çok sağ olun eyw. Artı 0 Eksi
Tamamdır kardeşlerim sağ olun. Yükledim hem Java hem Minecraft sorunsuz çalıştı virüs yok sistem stabil çok sağ olun eyw.
atiince Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 219 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5; İşlemci: AMD APU İşlemci Ryzen 5 3550H ve AMD Vega 8, Ekran Kartı: AMD RX560X, RAM: 16GB, SSD: 250GB M.2, Samsung 860 EVO 1TB PS5 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Haziran 2020 #12 Ben Java'yı sildim. Minecraft ile Java geliyor şart değil ayrı olarak yüklü olması. Artı 0 Eksi
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #13 ntrs87 dedi: Minecraft yüklemek istiyorum. PC'de Java yok indirirsem sıkıntı olur mu? Java'da virüs var mıdır son sürüm ve orijinal sitede? Genişletmek için tıkla... Virüs yok, Java'sız olmaz, tertemiz kurulum yap. Bu üçü yeterli oynamak için . İyi oyunlar. Artı 0 Eksi
ntrs87 dedi: Minecraft yüklemek istiyorum. PC'de Java yok indirirsem sıkıntı olur mu? Java'da virüs var mıdır son sürüm ve orijinal sitede? Genişletmek için tıkla... Virüs yok, Java'sız olmaz, tertemiz kurulum yap. Bu üçü yeterli oynamak için . İyi oyunlar.
Tokiler Decipat Katılım 27 Mayıs 2020 Mesajlar 1.541 Makaleler 1 Çözümler 3 25 Haziran 2020 #14 ntrs87 dedi: Minecraft yüklemek istiyorum. PC'de Java yok indirirsem sıkıntı olur mu? Java'da virüs var mıdır son sürüm ve orijinal sitede? Genişletmek için tıkla... Evet java'sız olmaz. Orijinal site güvenlidir. İndirilebilir. Artı 0 Eksi
ntrs87 dedi: Minecraft yüklemek istiyorum. PC'de Java yok indirirsem sıkıntı olur mu? Java'da virüs var mıdır son sürüm ve orijinal sitede? Genişletmek için tıkla... Evet java'sız olmaz. Orijinal site güvenlidir. İndirilebilir.
KS KS N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 25 Haziran 2020 #15 Minecraft'ı açtım Windows Defender bu uygulamanın özelliklerini kısıtladı dedi çarpıya bastım virüs mü var acaba? Windows Defender engelledi. Artı 0 Eksi
Minecraft'ı açtım Windows Defender bu uygulamanın özelliklerini kısıtladı dedi çarpıya bastım virüs mü var acaba? Windows Defender engelledi.
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #16 ntrs87 dedi: Minecraft'ı açtım Windows Defender bu uygulamanın özelliklerini kısıtladı dedi çarpıya bastım virüs mü var acaba? Windows Defender engelledi. Genişletmek için tıkla... Orijinal siteden indirdiysen sıkıntı yok. Artı 0 Eksi
ntrs87 dedi: Minecraft'ı açtım Windows Defender bu uygulamanın özelliklerini kısıtladı dedi çarpıya bastım virüs mü var acaba? Windows Defender engelledi. Genişletmek için tıkla... Orijinal siteden indirdiysen sıkıntı yok.
atiince Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 219 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5; İşlemci: AMD APU İşlemci Ryzen 5 3550H ve AMD Vega 8, Ekran Kartı: AMD RX560X, RAM: 16GB, SSD: 250GB M.2, Samsung 860 EVO 1TB PS5 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 25 Haziran 2020 #17 Oyununuz orijinal mi? Artı 0 Eksi
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 25 Haziran 2020 #18 ntrs87 dedi: Minecraft'ı açtım Windows Defender bu uygulamanın özelliklerini kısıtladı dedi çarpıya bastım virüs mü var acaba? Windows Defender engelledi. Genişletmek için tıkla... Bunu herkeste diyor. Windows Defender değildir ayrıca o Windows Firewall'dur. Fazla dikkate alma en bilindik oyunda bile o çıkabilir. İzin ver geç. Artı 0 Eksi
ntrs87 dedi: Minecraft'ı açtım Windows Defender bu uygulamanın özelliklerini kısıtladı dedi çarpıya bastım virüs mü var acaba? Windows Defender engelledi. Genişletmek için tıkla... Bunu herkeste diyor. Windows Defender değildir ayrıca o Windows Firewall'dur. Fazla dikkate alma en bilindik oyunda bile o çıkabilir. İzin ver geç.
Kaiser II. Wilhelm Hectopat Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 428 Yer İstanbul 25 Haziran 2020 #19 Kerem00 dedi: Bunu herkeste diyor. Windows Defender değildir ayrıca o Windows firewall'dur. Fazla dikkate alma en bilindik oyunda bile o çıkabilir. İzin ver geç. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite'da bile çıkmıştı. Artı 0 Eksi
Kerem00 dedi: Bunu herkeste diyor. Windows Defender değildir ayrıca o Windows firewall'dur. Fazla dikkate alma en bilindik oyunda bile o çıkabilir. İzin ver geç. Genişletmek için tıkla... PUBG Lite'da bile çıkmıştı.
KS KS N ntrs87 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Mayıs 2020 Mesajlar 1.329 25 Haziran 2020 #20 Eyvallah reisler kralsınız. İzin ver dedim sakınca yoksa. İnşallah virüs yokturki yok büyük bir ihtimal. Powershell çalıştı java yükleyince? Artı 0 Eksi
Eyvallah reisler kralsınız. İzin ver dedim sakınca yoksa. İnşallah virüs yokturki yok büyük bir ihtimal. Powershell çalıştı java yükleyince?