Hocalarım selamünaleyküm, yakında orijinal MC Launcher alacağım. Genel olarak FPS arttırabileceğim, modlar ekleyebileceğim sade güzel bir Launcher arıyorum.
%Appdata% üzerinden manuel olarak ekleyebilirsin.
Eklemek istemezsen Prism Launcher kullanabilirsin. Prism Launcher popüler mod sitelerinden modu indirip oynayacağın sürümün içine otomatik atıyor.
Hocalarım selamünaleyküm, yakında orijinal MC Launcher alacağım. Genel olarak FPS arttırabileceğim, modlar ekleyebileceğim sade güzel bir Launcher arıyorum.
virüsTLegacy. Vanilla haliyle 200FPS kadar daha fazla veriyor. Shaderda etkisi olmuyor bilginize.
Eki Görüntüle 2671185
Eki Görüntüle 2671187
virüsİndirmeden önce ne özellikler sunuyor sitesinde detaylı bir şekilde yazıyorHome - Prism Launcher
An open source Minecraft launcher with the ability to manage multiple instances, accounts and mods. Focused on user freedom and free redistributability.prismlauncher.org
Hocam orjinal launcher kullanın işte çok fark yok FPS arttırmaz fazla launcher.Hocalarım selamünaleyküm, yakında orijinal MC Launcher alacağım. Genel olarak FPS arttırabileceğim, modlar ekleyebileceğim sade güzel bir Launcher arıyorum.
Açık kaynak launchera virüs deyip attığın Launcher patlattı bu arada.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.