Minecraft için Launcher önerisi

Akman5552

Centipat
Daha fazla  
Hocalarım selamünaleyküm, yakında orijinal MC Launcher alacağım. Genel olarak FPS arttırabileceğim, modlar ekleyebileceğim sade güzel bir Launcher arıyorum.

Hocalarım selamünaleyküm, yakında orijinal MC Launcher alacağım. Genel olarak FPS arttırabileceğim, modlar ekleyebileceğim sade güzel bir Launcher arıyorum.

%Appdata% üzerinden manuel olarak ekleyebilirsin.
Eklemek istemezsen Prism Launcher kullanabilirsin. Prism Launcher popüler mod sitelerinden modu indirip oynayacağın sürümün içine otomatik atıyor.

TLegacy. Vanilla haliyle 200-400FPS kadar daha fazla veriyor. Shaderda etkisi olmuyor bilginize.

Screenshot_88.png
Screenshot_87.png

Screenshot_92.png
Screenshot_91.png

Son düzenleme:
%Appdata% üzerinden manuel olarak ekleyebilirsin.
Eklemek istemezsen Prism Launcher kullanabilirsin. Prism Launcher popüler mod sitelerinden modu indirip oynayacağın sürümün içine otomatik atıyor.
İndirmeden önce ne özellikler sunuyor sitesinde detaylı bir şekilde yazıyor

TLegacy. Vanilla haliyle 200FPS kadar daha fazla veriyor. Shaderda etkisi olmuyor bilginize.

Eki Görüntüle 2671185
Eki Görüntüle 2671187
virüs

İndirmeden önce ne özellikler sunuyor sitesinde detaylı bir şekilde yazıyor
virüs

Açık kaynak launchera virüs deyip attığın launcher patlattı bu arada 😀.

Bunlar en çok FPS artırıyor birisini seç hangisi iyi geliyorsa.

Modpack kullanın launcher değiştirmek fazla fark yaratmaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı