Minecraft için mod önerisi

Wexoin

Picopat
Daha fazla  
Merhaba sade Minecraft biraz beni sıktı, The Forest veya hayatta kalma benzeri mod paketi veya mod arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
(Modlar üst sürümlerde olursa iyi olur.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi yaptığım bir mod paketi ekstra eklemek istediklerin olursa Lib'ini yükleyerek modları kurabilirsin.

1769173449763.png

Kendin oluşturmak istiyorsan ki bu uzun sürer çünkü modlar birbiri ile çakışacak ve çakışan modu bulmak vs vs. uzun sürüyor ancak
buradan modları indirebilirsin.

Mod paketini google drive'a yükledim.

Son düzenleme:
Kendi yaptığım bir mod paketi ekstra eklemek istediklerin olursa Lib'ini yükleyerek modları kurabilirsin.

Kendin oluşturmak istiyorsan ki bu uzun sürer çünkü modlar birbiri ile çakışacak ve çakışan modu bulmak vs vs. uzun sürüyor ancak

Tamamdır yardımın için teşekkür ederim verdiğin modları indirip deneyeceğim.

Bide bu modlar hayatta kalma hissiyatı verebilcek modlar mı

Fabric indirmeniz gerekiyor.
Biliyorum ama uyardığınız için teşekkür ederim.

Bide bu modlar hayatta kalma hissiyatı verebilcek modlar mı

Biliyorum ama uyardığınız için teşekkür ederim.
Benimkiler daha çok harita oyunu oynamayı güzelleştirecek köyleri end'i nether'ı değiştirecek daha çok detay katacak modlar. Zorlanmak için kendi modlarınızı da eklerseniz güzel olur. Benimkiler aslında olmazsa olmaz modlar gibi. Ekstra zırhlar var madenler var. Dünyanın rastgele yerlerinde yerleşimler yapılar var sanki daha önce hayat varmış havası veriyor.

Benimkiler daha çok harita oyunu oynamayı güzelleştirecek köyleri end'i nether'ı değiştirecek daha çok detay katacak modlar. Zorlanmak için kendi modlarınızı da eklerseniz güzel olur. Benimkiler aslında olmazsa olmaz modlar gibi. Ekstra zırhlar var madenler var. Dünyanın rastgele yerlerinde yerleşimler yapılar var sanki daha önce hayat varmış havası veriyor.
Tamamdır çok teşekkürler iyi günler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı