G Gök2 Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlarımla sunucuda oynayabileceğim mod arıyorum. Daldar var fakat o da sunucuda yok. Daldar gibi bir mod paketi biliyor musunuz?
Arkadaşlarımla sunucuda oynayabileceğim mod arıyorum. Daldar var fakat o da sunucuda yok. Daldar gibi bir mod paketi biliyor musunuz?
gsliyiz48 Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook pro m2 a2338 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 29 Ağustos 2021 #2 Terrafirmacraft vardı çok güzeldi tavsiye ederim gerçekciydi şu an yüklesem oynarım yani o derece 5-6 sene önceydi.
Terrafirmacraft vardı çok güzeldi tavsiye ederim gerçekciydi şu an yüklesem oynarım yani o derece 5-6 sene önceydi.
G Gök2 Zeptopat Katılım 29 Ağustos 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2021 #3 gsliyiz48 dedi: Terrafirmacraft vardı çok güzeldi tavsiye ederim gerçekciydi şu an yüklesem oynarım yani o derece 5-6 sene önceydi. Genişletmek için tıkla... baktım fakat anlaşılması güç birde 1.12 ve üstü olsa daha iyi olur fakat yinede teşekkür ederim.
gsliyiz48 dedi: Terrafirmacraft vardı çok güzeldi tavsiye ederim gerçekciydi şu an yüklesem oynarım yani o derece 5-6 sene önceydi. Genişletmek için tıkla... baktım fakat anlaşılması güç birde 1.12 ve üstü olsa daha iyi olur fakat yinede teşekkür ederim.
gsliyiz48 Hectopat Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 189 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook pro m2 a2338 Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi 29 Ağustos 2021 #4 Gök2 dedi: Baktım fakat anlaşılması güç bir de 1.12 ve üstü olsa daha iyi olur fakat yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Her zaman eskiler iyidir 2015 de falan oynuyordum o paketi
Gök2 dedi: Baktım fakat anlaşılması güç bir de 1.12 ve üstü olsa daha iyi olur fakat yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Her zaman eskiler iyidir 2015 de falan oynuyordum o paketi