Minecraft için mod tavsiyesi

Posedyon

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Minecraft 1.17.1 sürümünde Survival (hayatta kalma) oynuyorum. Şu ana kadar falling tree, CFM, ıron chest ve journeymap modlarını kurdum, sizin hoşunuza giden modlar varsa önerebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Journeymap yerine xaero's minimap ve xaero's world map kullanmanızı tavsiye ederim. Hem daha optimize hem de daha güzel duruyor.

İris + Sodium'la sistem uçuyor.

Iris ve sodium üstüne bir de sodium yapımcısının olan lithium da kurarsın. Ayrıca starlight (phosphor da olabilir ama ben starlight öneririm daha optimize), lazydfu, lazy-language-loader (aslında bu FPS'i arttırmıyor sadece dil değiştirirkenki beklemeyi kaldırıyor. Evet kaldırıyor ben de ilk gördüğümde şaşırdım hiçbir donma olmadı.) Gibi modlar kurarak FPS'i iyice uçurabilirsin. Ayrıca direk optimize bir paket istiyorsan fabulously optimized paketine bakabilirsin.

Son düzenleme:
Oh the biomes you'll GO (byg)
Yung's better mineshafts.
Yung's better caves.
Yung's better strongholds.
Waystones.
Storage drawers.
Chisel.
Adorn.
Traveler's backpack.
Repurposed structures.
Valhelsia structures.
When dungeons arise (biraz büyük dungeonlar ekliyor çok büyük dungeon istemiyorsan kurma)
Blue skies.
Dungeons Plus.
Dungeons enhanced.
Alex's mobs.
Mowzie's mobs.
Comforts.
Carry on.
The twilight Forest.
AI ımprovements.
Bunları ekleyebilirsin. Aslında hepsine link ekleyecektim fakat üşendim :D. Hepsi CurseForge'da bulunuyor ve gerçekten güzel modlar. Bazılarında 1.17.1 bulunmayabilir aklıma gelenleri yazdım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı