Minecraft için mouse önerisi

Benim zamanımda çok popüler olan ve hala kullanılan modelleri yazayım ben size, bütçeye göre eleme yaparsınız:
  • Glorious Model O
  • Bloody A90
  • Bloody A70
  • Bloody A60
  • Roccat Kain 100 Aimo
  • Razer DeathAdder Essential (drag olmaz)

Hocam selam iyi akşamlar model O almayı düşünüyorum PC sahibi olmadığı için arkadaşlarla MCPE'de oynayacağım mobilden yazılımı kullanma şansımız var mı?(Glorious programdan bahsediyorum Makro değil)

Model o kullanıcısıyım yüzeyini mat alın sağlam mouse tek sıkıntısı 3 sene sonra falan kablonuz ömrünü doldurmaya başlayıp bilgisayardan sürekli olarak düşecek ama 3 sene boyunca sıkıntısız sorunsuz bir mouse elde edeceksiniz şu anda bu sorunla kullanmaya devam ediyorum nasip ederse bir fevell Z1 SE ye geçeceğim ama kablolu istiyorsanız mat yüzeyli bir model o fiyatına göre alabileceğiniz en iyi mousetur bence.

kargosuyla beraber 989tlye geliyor

Model o kullanıcısıyım yüzeyini mat alın sağlam mouse tek sıkıntısı 3 sene sonra falan kablonuz ömrünü doldurmaya başlayıp bilgisayardan sürekli olarak düşecek ama 3 sene boyunca sıkıntısız sorunsuz bir mouse elde edeceksiniz şu anda bu sorunla kullanmaya devam ediyorum nasip ederse bir fevell Z1 SE ye geçeceğim ama kablolu istiyorsanız mat yüzeyli bir model o fiyatına göre alabileceğiniz en iyi mousetur bence.

kargosuyla beraber 989tlye geliyor
Drag click olayını biliyorsunuzdur belki Minecraftda işe yarıyor sırf o yüzden almak istedim bendeki mouselardan zaten memnunum (Razer Cobra ve Aj159 Apex) Z1'i hiç duymadım drag için başka birşeye bakmak gerekli mi yoksa Model o'yu alayım mı?

Alacağım yeni mouse ile sadece Minecraft oynayacağım drag click veya double click Felan olsa yeter

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı