Minecraft için optimize shader önerisi

• Konuyu başlatan Daxos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 63

Daxos

Hectopat
Shader ile Minecraft oynamak istiyorum ama çoğu optimizsanyondan uzak, optimize edilmiş iyi bir shader pack var mı? Yok iste şununla birlikte optimize edebilirsin dediğiniz bir şey var mı?

Son düzenleme:
Mellow ve Miniature Shaders

Sodium falan kullanabilirsin modlu değilse Vulkan'da kullanabilirsin bayağı FPS uçuran bir şey ama uyum sorunu var her modla çalışmıyor. Şuna bakabilirsin Sodium ile kullan.

Ek olarak şunları da kullanabilirsin bir miktar performans arttırır.

1772824132693.png

1772824142293.png

Modsuz oynuyorum, mod sevmem hocalar.

Sodium falan kullanabilirsin modlu değilse Vulkan'da kullanabilirsin bayağı FPS uçuran bir şey ama uyum sorunu var her modla çalışmıyor. Şuna bakabilirsin Sodium ile kullan.

Ek olarak şunları da kullanabilirsin bir miktar performans arttırır.

Eki Görüntüle 2672044

Eki Görüntüle 2672045
Bunları nereden kurup yönetebilirim hocam, launcherdan oluyor mu?

Modsuz oynuyorum, mod sevmem hocalar.

Shaderla birlikte ek olarak Vulkan kullan stabil çalışırsa devam edersin hatta daha iyi bir kalitede shader bile kullanırsın Vulkan ile stabil olmazsa Sodium kesin kur.

Bunları nereden kurup yönetebilirim hocam, Launcher'dan oluyor mu?

Olur. Sağdaki oka bas. İndirme tuşuna bas.

1772824632409.png

Launcher'dan Minecraft'ta gir. Ayarlarda görüntü mü grafik mi ne kısmına gel orada shader paketleri yazar oraya gir dosya kısmını aç de. İndireceğin shaderı ZIP halinde o klasöre at.Tamamdır.

Shaderla birlikte ek olarak Vulkan kullan stabil çalışırsa devam edersin hatta daha iyi bir kalitede shader bile kullanırsın Vulkan ile stabil olmazsa Sodium kesin kur.

Olur. Sağdaki oka bas. İndirme tuşuna bas.

Eki Görüntüle 2672054

Launcher'dan Minecraft'ta gir. Ayarlar görüntü mü grafik mi ne kısmına gel orada shader paketleri yazar oraya gir dosya kısmını aç de. İndireceğin shaderı ZIP halinde o klasöre at.Tamamdır.
Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı