gramkafa Femtopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Şubat 2021 #1 Minecraft'ta server açtım, portumu da açtım fakat arkaddaşlarım bağlanamıyor. Port Online gözükmüyor. Ve elimden başka bir şey gelmiyor, yardımcı olur musunuz? Huwawei kullanıyorum.
Minecraft'ta server açtım, portumu da açtım fakat arkaddaşlarım bağlanamıyor. Port Online gözükmüyor. Ve elimden başka bir şey gelmiyor, yardımcı olur musunuz? Huwawei kullanıyorum.
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 16 Şubat 2021 #2 IP statik mi?
Evilmonster Kilopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 767 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştiricisi 16 Şubat 2021 #3 Güvenlik duvarını kontrol edin, gelen ve gidende "Java" ile ilgili bir şey varsa sağ tıklayıp özelliklerden izin verin. Modem arayüzündeki açtığınız portun yerel IP adresi ve kendi yerel IP adresiniz aynı mı?
Güvenlik duvarını kontrol edin, gelen ve gidende "Java" ile ilgili bir şey varsa sağ tıklayıp özelliklerden izin verin. Modem arayüzündeki açtığınız portun yerel IP adresi ve kendi yerel IP adresiniz aynı mı?