kutkusencn Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 177 Çözümler 1 Yer Muğla Datça Daha fazla Cinsiyet Diğer 2 Haziran 2021 #1 Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi anarşi server da oynamak istiyorum. Ama hiçbir kural olmaması lazım. Birkaç tane server baktım ama bunlarda değişik kurallar var. Siz bana hangilerini tavsiye edersiniz?
Merhabalar. Başlıkta belirttiğim gibi anarşi server da oynamak istiyorum. Ama hiçbir kural olmaması lazım. Birkaç tane server baktım ama bunlarda değişik kurallar var. Siz bana hangilerini tavsiye edersiniz?
U Uğur Yücel Cici Picopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2021 #2 2B2T olabilir fakat biraz sıkıntılı orası mc prıson minewınd purity vanillla 9b9t.
Rero Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 709 Çözümler 5 2 Haziran 2021 #3 Uğur Yücel Cici dedi: 2B2T olabilir fakat biraz sıkıntılı orası mc prıson minewınd purity vanillla 9b9t. Genişletmek için tıkla... 2B2T premium istiyor.
Uğur Yücel Cici dedi: 2B2T olabilir fakat biraz sıkıntılı orası mc prıson minewınd purity vanillla 9b9t. Genişletmek için tıkla... 2B2T premium istiyor.