KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #1 Konu başlığı olarak ne yazacağımı bulamadım. Neyse direkt konuya geçeyim. Bana bu skin ile güzel bir profil fotoğrafı yapabilecek biri var mı? Şunun gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Temmuz 2021
Konu başlığı olarak ne yazacağımı bulamadım. Neyse direkt konuya geçeyim. Bana bu skin ile güzel bir profil fotoğrafı yapabilecek biri var mı? Şunun gibi.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 19 Temmuz 2021 #2 Onlar çizim oluyor genelde. Bir tasarımcıya çizdirebilirsiniz.
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #3 muzan dedi: Onlar çizim oluyor genelde. Bir tasarımcıya çizdirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki böyle çizim yapan tasarımcı nereden bulabilirim?
muzan dedi: Onlar çizim oluyor genelde. Bir tasarımcıya çizdirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Peki böyle çizim yapan tasarımcı nereden bulabilirim?
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 19 Temmuz 2021 #4 KaanBey41 dedi: Peki böyle çizim yapan tasarımcı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Freelancer sitelerine göz atabilirsiniz. Bionluk vs.
KaanBey41 dedi: Peki böyle çizim yapan tasarımcı nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Freelancer sitelerine göz atabilirsiniz. Bionluk vs.
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #5 muzan dedi: Freelancer sitelerine göz atabilirsiniz. Bionluk vs. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
muzan dedi: Freelancer sitelerine göz atabilirsiniz. Bionluk vs. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #6 KaanBey41 dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Fakat onlar ücretli oluyor bence bedava sitelerden ya da bedava programlardan bedava yapın.
KaanBey41 dedi: Tamam teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Fakat onlar ücretli oluyor bence bedava sitelerden ya da bedava programlardan bedava yapın.
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #7 Kalradya Hükümdarı dedi: Fakat onlar ücretli oluyor bence bedava sitelerden ya da bedava programlardan bedava yapın. Genişletmek için tıkla... ama çok fazla bir ücreti olmaz sanırım
Kalradya Hükümdarı dedi: Fakat onlar ücretli oluyor bence bedava sitelerden ya da bedava programlardan bedava yapın. Genişletmek için tıkla... ama çok fazla bir ücreti olmaz sanırım
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #8 KaanBey41 dedi: Ama çok fazla bir ücreti olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişir çok iyi bir şeyse çok pahalı orta bir şey ise ucuz olur ama 10 - 5 TL'ye yapılanlar genelde kötü oluyor.
KaanBey41 dedi: Ama çok fazla bir ücreti olmaz sanırım. Genişletmek için tıkla... Değişir çok iyi bir şeyse çok pahalı orta bir şey ise ucuz olur ama 10 - 5 TL'ye yapılanlar genelde kötü oluyor.
KaanBey41 Hectopat Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 112 Yer NASA Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #9 Kalradya Hükümdarı dedi: Değişir çok iyi bir şeyse çok pahalı orta bir şey ise ucuz olur ama 10 - 5 TL'ye yapılanlar genelde kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan. Kalradya Hükümdarı dedi: Değişir çok iyi bir şeyse çok pahalı orta bir şey ise ucuz olur ama 10 - 5 TL'ye yapılanlar genelde kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan.
Kalradya Hükümdarı dedi: Değişir çok iyi bir şeyse çok pahalı orta bir şey ise ucuz olur ama 10 - 5 TL'ye yapılanlar genelde kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan. Kalradya Hükümdarı dedi: Değişir çok iyi bir şeyse çok pahalı orta bir şey ise ucuz olur ama 10 - 5 TL'ye yapılanlar genelde kötü oluyor. Genişletmek için tıkla... Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan.
Kalradya Hükümdarı Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 795 Çözümler 1 Yer Camp Nou Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2021 #10 KaanBey41 dedi: Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan. Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan. Genişletmek için tıkla... Canva'yı biliyorum bir tek ama illaki vardır internetten bakabilirsiniz.
KaanBey41 dedi: Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan. Ama ben çok iyi bir şeyler çizemem veya yapayım peki bildiğiniz bir site var mı ücretsiz olanlardan. Genişletmek için tıkla... Canva'yı biliyorum bir tek ama illaki vardır internetten bakabilirsiniz.