Minecraft için Rabisu nasıldır?

Burak İncehasan

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlarla Minecraft oynayacağız ilk başta manhunt ve sonrasında Survival, tam Rabisu'dan alacaktım fakat konu açayım dedim.

1. Rabisu nasıldır? Memnun kalır mıyım?

2. kötüyse başka site önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Craft rise'ın da orada olduğunu söylüyorlar arkadaşlarla oynamak için bence aternos yeterli biz oradan oynuyoruz eğer yetmez diyorsanız Rabisu'dan alabilirsiniz.

Craft rise'ın da orada olduğunu söylüyorlar arkadaşlarla oynamak için bence aternos yeterli biz oradan oynuyoruz eğer yetmez diyorsanız Rabisu'dan alabilirsiniz.
Athernos ile denedik açıkcası berbat, chunklar yüklenmiyor bile ve içine düşüyoruz, rabisuyla alakalı kötü yorumlar gördüm o yüzden arada kaldım hangisini alıcam diye.

Athernos ile denedik açıkçası berbat, chunklar yüklenmiyor bile ve içine düşüyoruz, Rabisu'yla alakalı kötü yorumlar gördüm o yüzden arada kaldım hangisini alacağım diye.

Biz arkadaşlarla oynadık Aternos ile gayet yeterliydi 10 kişi falan vardı sorun yoktu sunucuda.

Athernos ile denedik açıkcası berbat, chunklar yüklenmiyor bile ve içine düşüyoruz, rabisuyla alakalı kötü yorumlar gördüm o yüzden arada kaldım hangisini alıcam diye.
Chunkların yüklenmemesi bizde de var maalesef ama ücretsiz sunucu olduğu için pek bişey beklememek lazım.

Değmez çok kalitesizdi, bir daha almadım, sunucu sürekli çöküyordu lag vs. giriyordu biraz daha para verip adam akıllı bir yerden almanı öneririm.
Bende böyle bir sorun çıkmadı. Eğer en azından Aternos'tan daha rahat oynamak için 4GB ramlik paketi almalıydınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…